| | | |

Пеевски размаха пръст на Радев: Да престане да менторства! Знаем “смелостта” му, подви опашка когато….

За упоритите опити на Румен Радев да се намеси в предизборната кампания има само едно обяснение – много иска, ама не му стиска.

Отново трябва да му бъде напомнено да престане да плаши хората, а ако неудържимо го влече активната политика – да напусне президентския пост и да заповяда на политическия терен.

Това заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски в специална своя позиция.

Ето какво още заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски:

Ако няма смелостта да го направи, да изчака срока на мандата си и да престане да поучава и да се опитва да менторства политиците.

Но, тази “смелост” я знаем – той и неговият кръг се снишиха с подвити опашки, когато осветих плановете им да промушат политическия си проект “Трети март”.

Радев много ясно трябва да осъзнае, че България е член на ЕС и НАТО и никой няма да промени тази ценностна принадлежност.

Самозванците, които злоупотребяват с доверието на хората, страхливичко поглеждайки на Изток, където са техните кумири, не могат да променят пътя на страната ни.

Злоупотребата с толкова важни за хората теми като мира, сигурността и отбранителните способности на държавата проявяват политическата им несъстоятелност и безотговорност.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts