| | | | |

Юристка: Клети, глупави демократи! Кога ще се осъзнаете че Васко и Борис играят за отбора на Радев? Двата влиятелни…

“Гледам днес Васко Терзиев се гъне как бил сгрешил и то преди изборите уж неволно. Ще връщат сега ул. Фр. Нансен да е еднопосочна. Борис Бонев го подвел, че имало обсъждане и той комуникационно само бил сгрешил.”

Това пише във фейсбук профила си юристът Мария Крънчева.

Ето как продължава той:

Борис Бонев обяви, че анализатори и журналисти имали безплатни карти за паркиране срещу политическа подкрепа, но Терзиев категорично каза, че няма как да се проследи колко и на кого са давани… нямало имена.

Е от къде тогава е тази категорична предизборна информацията на Бонев?

Терзиев и той раздавал карти, но неговите били по-прозрачни и като го питаха на кой, отговорът беше… ъъъ, ами няма пък да ви кажа.

Това, че решения не се предлагат, а само оправдания е по-големия проблем.

Въпрос, който Цънцарова не зададе беше какво прави кметът на София на посещение в Унгария с Румен Радев и каква е позицията му за отвратителните му изказвания по темата войната срещу Украйна от там.

Кога ли демоктатичната общност ще се осъзнае, че Васко и Борис играят за отбора на Радев?

След година, когато ПП няма да ги има и от него ще се отричат. Най-върлите му критикуващи ще станат, както сега Радев им е най-големия враг, пък точно те го инсталираха “С Вас сме г-н Президент”.

Клети глупави демократи. Двата влиятелни поста продадохте на ДС срещу ала-бала дребни политически дивиденти и спонсорство с кеш.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук/ Васил Терзиев

Similar Posts