| | | |

Борисов унищожително за ПП-ДБ: Вие обрахте кеша! Вие сте най-богатите хора в България. Милиони кеш. Подготвили сте се да фалшифицирате изборите ВИДЕО

Трябва да избалансират между крайностите на това, което колегите говореха преди мен. Къде ви е „Хемус“? Четвърта година откак ни няма. Тези, където гласуваха за „Промяната“, питам къде е? Къде са парите, къде са чувалите?

С тези въпроси започна изявлението си на закриването на предизборната кампания във Варна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Къде е магистрала „Черно море“? И Радев говореше, че ще прави „Черно море“. Четвърта година. Питам ви. Това не е демокрация. Няма ги“, заяви гневно Борисов на висок глас и тропна по банката.

„Бяха им набили промяната такъв ток, че не можеха да си го платят църквите“, припомни той.

Борисов отговори на изказване на Кирил Петков:

„Вие обрахте кеша! Какво да ви купим? Вие сте най-богатите хора в България. Милиони кеш. Ще ми говори Христо Иванов за джипката, че съм се готвел да ставам премиер. Да де, ама където минех във Варна, магистрали се правеха, пречиствателни станции, училища, детски градини“.

Той коментира и изказването на Делян Добрев по адрес на Николай Денков:

„Няма значение, че му се клатят краката, Деляне. Аз го хванах за сакото и го направих премиер. Без тези 69 души как ще стане Денков премиер?“

„И съм ви гневен, похарчихте парите, набутахте държавата в дългове, нищо не направихте!“, избухна той срещу ПП-ДБ.

„Нула. И сега вместо да кажат – такива бели създадохме, дай да видим нещо не можем ли да направим, следващите месеци да стабилизираме тази държава, светът се тресе…“, добави Борисов.

„Тези, които подкрепяхте Промяната – оправяйте се, трошете се по пътищата! Вие ги избрахте“, подчерта той.

Лидерът на ГЕРБ алармира за възможна измама на изборите:

„Те са се подготвили да фалшифицират. Както кметските избори в София, така и парламентарните. Само че ИТН ги хванаха. Защото предишния път участваха Слави да ни бие. Те знаят може би как става ала-балата“.

„Как ще хванеш ролките и документите, това е престъпление. Има значение кой държи книжата, ще им напраскат печатите. Това е далаверата с изборите“, заяви той.

„Чували ли сте за такава мерзост? Да дадеш на жената на кмета да прави документите за изборите. Те сега могат да направят по 10 протокола“, посочи той.

„Така ни биха предишните пъти. Те не са ни били, правеха тези малки разлики. Затова сега са спокойни. Те имат ли кампания?“, попита Борисов.

„Христо, приятелю мой. Изобщо не се глася. Когато започнат хората да ти цитират името, значи е нещо много лошо. Вие не сте водачи“, обърна се той към Христо Иванов.

Борисов обясни и защо е поканил Урсула фон дер Лайен и Манферд Вебер в Пловдив:

“Нарочно го направих в Пловдив, не го направих във Варна. От половината снимки – Макрон, Бриджит, председател на ЕК три пъти, Нетаняху, Орбан, Мицотакис… Тези хора са били тук”.

“Само гледайте да спечелите с повече от 10%, да ви се разгневя още повече. Искат ГЕРБ да се провали, пак сам да тегли каруцата, те да се подхилкват, и когато се сгромоляса държавата…. Но те вече не могат да се възстановят. Техните избиратели са умни, те четат, те не могат да се излъжат”, смята Борисов.

“Като в Струма с канутата са карали с тия кешови потоци. Но вие не ги чувате”, изтъкна той.

“Български войник за чужда земя няма да мре. Български войник, както и аз, ще мре само за българска земя. Що се отнася за Украйна. продължаваме да ги подкрепяме с цялото си сърце. Агресорът е Путин”, категоричен беше Борисов и цитира думите на ген. Колев към руснаците:

“По каква работа вие сте на нашата земя”.

“Разговорите с Кирил и Асен в манастира бяха да дадат 2 млрд. на общините на ГЕРБ. Аз казах “не”, ще вземем 2-та милиарда в бюджета за всички общини, както и за Варна, нищо че е чужд кмет”, разкри лидерът на ГЕРБ.

“По-изгодно е за ГЕРБ да няма правителство, да се досрине всичко. За държавата вече почва да става фатално”, предупреди той.

“Денков няма да стане премиер. Има други, които няма да станат. От вас зависи. Но последствията ги носим и ние и вие”, изтъкна той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts