| | |

Машина се гаври със злощастен екс-депутат от ПП, ето какво му пусна

„Гласувах машинно, но машината ми разпечата празна бюлетина за националния парламент“.

Това съобщи в профила си във Фейсбук бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Велико Минков.

Решението на председателя на СИК било да му дадат хартиена бюлетина да гласува повторно за народен представител, като това трябва да се отчете в протокола.

Според указанията на ЦИК, при празна или дефектна бюлетина, пусната от машините, избирателят се допуска да гласува повторно.

„При нас, в с. Сандрово, Русе, членовете на СИК си вършат отговорно и безпристрастно работата, но дали в някои по-рискови секции това нямаше да доведе до злоупотреби при броенето накрая и нови спекулации, че машинното гласуване е по-проблемно от хартиеното?“, опасява се той.

Припомняме, че Велико Минков е биологичният баща на малкото дете на Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев. Това показаха резултатите от ДНК анализ.

Убийството на Пейо Пеев беше извършено в началото на тази година в София. За него са обвинени съпругата му 33-годишната Габриела Славова и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова.

Разследването показа, че мъжът е убит на 18 януари в автомобил в кв. „Изгрев“. Тялото беше открито по-късно в опожарената кола в гориста местност в подножието на Витоша.

Първоначално под стража беше задържана само майката на Габриела – 54-годишната Красимира Трифонова. Съпругата на Пейо Пеев беше оставена под домашен арест, за да се грижи за двете ѝ деца – на 4 месеца и 6 години.

После стана ясно, че децата са настанени от социалните при роднини и на 31 януари 33-годишната Славова беше отведена в ареста.

Във връзка с разследването на престъплението започна да се разплита и друг казус – бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Велико Минков претендира, че е биологичен баща на по-малкото дете. Той започна битка за правата над сина си

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts