| |

Сестрата на Бойко Борисов със специален жест към него за рождения му ден

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов навършва 65 години, а личният му празник този път се пада в напрегната политическа обстановка, броени дни след изборите.

През годините неведнъж се е случвало рождения си ден бившият премиер да посреща в работна обстановка, но винаги е намирал време за най-близките си хора.

По традиция на 13 юни Борисов се събира в дома си в Банкя заедно със своята по-голяма сестра – д-р Красимира Иванова, и семейството ѝ, с дъщеря си Венета, зетя Иван и любимите си внуци си Бойко, Иван и Виктория, които са най-голямото му щастие.

“Пожелавам на брат ми да е жив и здрав! Само здраве му пожелавам, защото нищо друго в този живот не е толкова ценно и важно. Няма ли го здравето, няма значение колко пари или власт има човек. Личното здраве и това на близките хора!“, сподели пред “Ретро“ сестрата на Борисов д-р Красимира Иванова.

Тя е известен лекар и завежда “Неонатология” на САГБАЛ “Света София“. Въпреки големия си опит и богатите си познания в областта на медицината тя каза, че не дава на брат си никакви съвети по повод здравето му.

“Не давам на Бойко съвети за здравето. Той си има лекари, с които се консултира. Аз съм детски лекар неонатолог – занимавам се с бебета и не си позволявам да давам съвети на никого“, категорична е д-р Иванова.

На въпрос дали ще има празненство за рождения ден на Борисов, д-р Иванова отговори:

“Ще го мислим в последния момент. Все още нямаме никакви планове. И двамата сме затрупани с работа и рождения ден на Бойко е последната тема, която обсъждаме вкъщи“, откровено и с усмивка сподели д-р Иванова.

За личния си празник всяка година Борисов получава десетки подаръци, но най-скъпи са му рисунките и даровете от внучетата. Иначе приятели и колеги са му поднасяли различни изненади, но най-често го дарявали с икони. Известно е, че в дома си в Банкя бившият премиер има богата колекция с изображения на светци, които събира отдавна.

Бойко Борисов е зодия близнаци, а типично за този зодикален знак е, че са интелектуално любопитни, постоянно жонглират с различни страсти, хобита, кариери, притежават отлични умения в ръководенето, твърдят астролози.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts