| | |

Светкавичен отговор от ПП: ГЕРБ са шизофренични! Борисов не си спази уговорката

ПП-ДБ отказа подкрепа на ГЕРБ за правителство, каквато им поиска по-рано днес Бойко Борисов. Той призова първите три партии да подкрепят кабинет.

Борисов да не прехвърля отговорността на другите партии, той е първа политическа сила и по-време на цялата кампания говореше, че ще е водеща и стабилна партия, отсече Кирил Петков.

Той повтори, че ПП-ДБ ще бъде ясна проевропейска опозиция, ще се борим с всичко по пътя на България към Европа и ще осветяваме всяка кражба.

Следващият път, когато Борисов събори поредното правителство и не си спази уговорката, да има предвид, че съставянето на правителство е много по-трудно от неговото разрушаване, отсече Петков.

Коалицията ни е сплотени, обединена. Ще бъде изключително активна опозиция и ще работим за гражданите, заяви Атанас Атанасов.

Гражданите ни отредиха да сме опозиция. Нека се върнем назад и да видим кой събори правителството, коментира и Божидар Божанов.

ГЕРБ са леко шизофренични – плюха ни един месец, а сега ни искат подкрепа. Безотговорно е към гражданите. В последните 3 г. ГЕРБ ни пратиха на избори 5 пъти, но не направиха правителство, заяви Асен Василев.

Той изброи 4 законодателни приоритета на ПП-ДБ – промени в Закона за съдебната власт, закон за личния фалит, пише 24 часа

Очаквайте подробности.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts