| | | |

Кошмар за примата Алла Пугачова, състоянието и е тежко

Прочутата прима на съветската естрада Алла Пугачова колабира. Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че състоянието на Пугачова е много тежко и тя се нуждае от специално лечение.

Алла е пострадала заради горещия климат в Кипър, където в момента се подвизава, каза шоуменът Стас Барецки в интервю.

Той отбеляза, че в Кипър е много задушно. Според него дивата трябва да замине за лечение в Беларус. Както уточни, той е готов да я изпрати в най-добрата клиника.

“Сега искам да я изпратя в Беларус, в най-добрата клиника. В Беларус съветската медицина все още е това, което е необходимо. Кипър има проблеми с климата.

Там е много горещо, много е задушно. Ясно е, че Алла Борисовна се почувства зле. Настоявам Пугачова да бъде изпратена в Беларус за лечение “, казва Барецки.

Както подчертава шоуменът, на Пугачова не й останали нито пари, нито здраве. Той изрази увереност, че в Беларус могат да й помогнат.

Той уточни, че президентът на страната Александър Лукашенко никога не е говорил лошо за Примадоната, както е известна Алла в целия бивш СССР.

“Хората там също я обичат. Доколкото си спомням, Лукашенко никога не е говорил лошо за Алла Борисовна. Със сигурност ще прекара там два месеца.

Здравето трябва да се подобри. Виновен е горещият климат, в който живее. Тя има бяла кожа, която не е предназначена за такава жега. Надявам се на бързото й възстановяване”, завършва шоуменът.

По-рано хора от обкръжението на Пугачова съобщиха, че певицата, която сега е в Кипър със семейството си, страда от проблеми със сърцето и кръвоносните съдове.

Отбелязва се, че за нея е трудно да издържи жегата в тази страна, така че тя планира да се премести в Юрмала, Латвия, където климатът е по-прохладен.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts