| | | |

ПОТРЕС! Корнелия на море в Гърция с мъжа си и…Калоян Методиев СНИМКИ

Лидерката бе засечена в Гърция в компанията на съпруга си и Калоян Методиев. Дали пък не са обсъждали различни сценарии как да се върне на власт?

Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно селце Неа Ираклия заедно с мъжа си Димитър и с…Калоян Методиев, съобщи сайтът Lupa.bg, като публикува и ексклузивни снимки.

снимка: Лупа

Снощи компанията беше засечена на пищна вечеря в изискан ресторант, като Корнелия Нинова се беше дегизирала със зелена шапка – тираджийка заради засиленото присъствие на туристи от България, очевидно неуспешно.

Изпадналите в немилост в БСП Нинова и Калоян Методиев оживено дискутираха на тих глас враговете си в левицата, а съпругът Димитър и друг господин на масата, чиято самоличност остана тайна за нашия репортер, бяха в ролята на мълчаливи слушатели и икономи – чевръсто наливаха вода в чашите на сътрапезниците си.

снимка: Лупа

Въпреки присъствието на трима мъже на масата й, Корнелия Нинова, нахлупила нелепа зелена шапка, сама плати вечерята

Компанията хапна салати, калмари и огромен лаврак, полети с бутилка бяло вино, а на финала на вечерта сметката от 300 евро беше платена от Корнелия Нинова въпреки, че беше единствената дама на масата.

Нинова извади от чантата си обемист бял пощенски плик и набързо наброи банкнотите от по 50 евро за сметката, господарски оставяйки щедър бакшиш на сервитьора.

Съвместната лятна почивка в Гърция на Корнелия Нинова, съпруга й Димитър и Калоян Методиев идва на фона на масовата мълва и то не само сред актива на БСП, че Методиев е интимен с шефката и че двамата дори живеят заедно.

снимка: Лупа

Клюката, че Корнелия Нинова и Калоян Методиев са сърдечна двойка, върви от поне от 3 години и е повод за многобройни коментари и версии.

Мнозина социалисти уверено твърдят, че Методиев, бивш младежки лидер на СДС, е заедно с властната Корнелия не заради „пеперудите в стомаха“, а по чисто финансови подбуди.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts