| | | | |

Народът бил виновен за олиото, защото се запасил… Нямало дефицит, само бой и един починал

Вицепремиерът Корнелия Нинова успокои, че има олио да залее цяла България. Резултатът от разговора ѝ с производители на олио беше публикуван и в профила ѝ във Фейсбук.

Стотици интернет потребители се включиха под профила ѝ с обяснение, че не липсата на олио, а цената му е причина за кризата.

Мариана Йорданова

Стига бе, пак ли ние сме виновни? А не тези, дето продават олиото? Аз с очите си видях олио с цена 5,99 лв.!!! Сигурно клиентите се събрахме и си рекохме-дайте сега да вдигнем цената?

Росица Николова

Няма дефицит, само бой, караници и един починал!?

Станислав Пеев

Правителството твърди, че няма причина да се увеличават цените, поради тази причина цените се увеличават без причина. Хората умират по опашките, вие си чешите езиците по безполезни срещи. Като сте толкова оправни, защо не изкарате олио от държавния резерв? Или няма какво да изкарате, защото всичко сте разпродали?

Мая Боева

Олио има, но на каква цена, това не казвате г-жо Нинова, не се подигравайте с нас. Всички управляващи се изложихте много, даже и от ББ. А ние като удавник за сламка, който се появи и обещае повече от другия се хващаме веднага. Жалко, че ви повярвахме и най вече на харвардските муцуни.

Мая Янкова

Олио има, ама за цената , че расте безпричинно нищо не казва. За какво да говорим тогава, правят се че не разбират за какво е тази паника. Мислят си, че им вярваме, стана като в приказката за лъжливото овчарче.

Соня Боева

Днес олиото „Бисер олива“ струва 4.99лв. Никой не се интересува и никой не изпълнява препоръките. Цените вървят нагоре, заплатите не мърдат, даже спадат.

Георги Сталев

Това разбрахме, че има олио, ама за цената нищо не казвате. Това иска да знае народът – до кога ще мизерстват. Всички сте един дол дренки

Ирина Атанасова

Хайде, прехвърлиха си топката. Пак народът е виновен, щото се презапасявал…

Мариана Тенева

Тя и за мобилните оператори обещаваше, ама всички сме на нова по-висока такса. Кой я „бръсне“?!?

Величка Петкова

Г-жо Нинова, ако за вас е спекула, но може да си го купите, за нас е реалност, от която не можем да избягаме. Независимо какво ни обяснявате, цените са от 4.50 лв. до 9.00 лв. И друго искам да ви напомня, обещахте че няма да има пенсионер, който да е под линията на бедността. Е, много са такива. Вашият министър ни обяснява, че от 1.07.2022г. ще „осъвременява“ пенсиите с 6.1%. Е, крайно време. Това не е осъвременяване, а индексация по швейцарското правило. Но също така искам да ви напомня, че инфлацията е много по-висока от 5-6%. Тя вече е двуцифрено число. Така че когато говорите, първо си напомнете, че в България не живеят глупаци.

Лили Димитрова

На фона на опашките, смъртта на човека, такива изказвания са меко казано популистки

Красимира Маринова

Проблемът е, че веднъж вдигнат ли се цените, надолу не слизат, колкото и олио да има! Като има много, контролирайте цените! Ако те паднат, хората няма да се бия по опашките

Similar Posts