| | |

Бойко Рашков изпрати полиция да охранява къщата и офиса на Кирил Петков

По нареждане на вътрешния министър Бойко Рашков пред дома на премиера Кирил Петков има поставена полиция. Над пет униформени стоят на улицата пред дома на Петков, за да го охраняват, видя репортер на Tribune.

Симпатизанти на ГЕРБ също са на ул. Шишман 18 в центъра на София в знак на протест срещу репресиите и ареста на бившият премиер Бойко Борисов.

Охраната от страна на МВР пък започва да се засилва, като на място вече има над две патрулни коли и бус на Жандармерията, които ще пазят цяла нощ Петков. Самият той е с охрана е от НСО, които обаче бяха остро критикувани за реакцията ми преди седмици на връх Шипка, когато Петков беше замерян със снежни топки.

Припомняме, че по-рано тази вечер адвокатът на Борисов заяви, че преписката по която лидерът на ГЕРБ е задържан по закона на МВР за срок от 24 часа е по разпечатки и от медиите. Преди обиска и арестите обаче Кирил Петков е давал показания по разследването. Същото пък тече вече месеци наред, а Борисов не веднъж беше викан на разпит в качеството на свидетел

снимки фейсбук

Similar Posts