| | | |

Хамид Хамид: От месеци сигнализираме за този пълзящ фашизъм на самозабравилия се милиционер

Той допълни, че ще продължават да питат Рашков за всеки един случай на незаконни действия

От 15 декември всеки ден в НС поставяме един и същ въпрос за един фашизъм. Нахлуване в дома на един инвалид, какво беше това. Говоря за Бойко Рашков, забравил се милиционер. каква беше тази репресия срещу ДПС. Този въпрос задаваме от 4 месеца, но никой не ни чува. Това заяви пред БТВ депутатът от ДПС Хамид Хамид.

Защо не питате за обикновените хора, а питате за Борисов. За него ще говорим по-късно.

„От месеци питаме за полицейската репресия и нахлуването в домовете на хората. Инвалиди бяха принуждавани да доказват, че са такива. Хиляди бяха принуждавани да се подписват, че няма да участват в изборите“, каза още той.

„Сигнализирахме за този пълзящ фашизъм. Медиите не обърнаха никакво внимание, когато хора инвалиди бяха принуждавани да падат, да стават, да клякат от полицаите. Говоря за лицето Бойко Рашков, председателят на Народното събрание, които месеци наред се крият“, допълни още депутатът от ДПС.

Хамид допълни, че ще продължават да питат Рашков за всеки един случай на незаконни действия. Той се възмути, че се пита единствено за незаконния арест на Бойко Борисов, но не и за десетките обикновени хора.

Similar Posts