| | |

Тошко Йорданов не се срамувал от Кирчо, Борисов и Гешев били мафия

Защо да ме е срам от Кирил Петков? Радомир Чолаков трябва да го е срам от Бойко Борисов. Така председателят на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов отговори пред Нова телевизия на депутата от ГЕРБ Радомир Чолаков.

Според Йорданов, Чолаков казал голяма глупост, че коалиционните партньори щели да се срамуват от премиера си Кирил Петков. Тошко Йорданов не знае какво значи легитимиране на бизнесмена Васил Божков с неуспешната акция по арест на Бойко Борисов.

Йорданов очаква да има промяна в прокуратурата, за да се избере истината изобщо. Може и да няма доказателства, но трябва да има сериозно разследване, което в момента няма, посочи той и добави, че има прокуратура, която е като военна организация.

Според него, Бойко Борисов и Иван Гешев са мафия и няма никакво доверие към тях.

Тошко Йорданов не знае защо някой е казал на Любомир Каримански да не се кандидатира за управител на БНБ. Нямаме уговорка, подписано споразумение или каквото и да е за общи кандидатури с “Продължаваме промяната”, увери Йорданов.

Той пожела успех на ГЕРБ в борбата им за нови предсрочни парламентарни избори. Тошко Йорданов не вижда как опозицията ще може да предизвика нови избори и подчерта, че по никакъв начин ИТН няма да ги подкрепи.

Similar Posts