| | |

Полк. Владимир Миленски: С искането на Радев да ремонтираме съветските самолети в Полша подаряваме победи на Путин

Искането на президента Радев да поддържаме старите съветски самолети в Полша е шизофрения и предателство към националните интереси. Това е хвърляне на милиони на вятъра от парите на данъкоплатците. Българската авиация е беззъба и подаряваме победи на Путин. Това обяви във видео рубриката „оПозоция“ военният експерт полковник Владимир Миленски, член на Атлантическия съвет на България.

Българските разузнавателни служби вече се прославиха с некомпетентните си анализи за украинската война. Вероятно от тях е черпил информация Радев, за да каже, че войната ще приключи бързо, а Русия ще спечели, изтъкна Миленски. Според него Русия затъна в Украйна, Путин имаше само план А, бяха си приготвили и парадните униформи, но бяха изненадани от единството на Запада и съпротивата на украинците. Руснаците и Путин бяха изненадани и от некомпетентността на руската армия, която се осланяше на митове.

От всичко 20 генерала, които участват в тази специална операция, вече 6 са убити – това е доста висок процент, който е индикатор, че руската армия продължава да бъде базирана на недоверието, имперската армия, в която има само нападателен и варварски дух, коментира експертът.

Путин няма да посегне към ядреното копче, правя прогноза по усет. Този шантаж е война на психиката. Може би Путин би посегнал, защото е унижен, но вярвам, че около него има една малка група, която е запазила здравия разум, добави полковникът.

Как ще завърши тази война? Защо руската армия се проваля? Какъв индикатор е, че от 20 генерали в специалната операция 6 вече са убити? Има ли здрав разум около руското ядрено копче? Опозори ли се България през съюзниците, отказвайки да помогне с оръжие на Украйна? Ексклузивните отговори чуйте в интервюто на Горан Благоев с полковник Миленски.

Similar Posts