| | | | |

Разгневѝ се, Слави! “Мъжете в черно” срещу “измамниците в чорапогащи”

Добър ден, драги Слави, как си? Надявам се да си добре!

Усещаш ли – това вече наистина е полет над кукувиче гнездо! Теб те правят на луд, нас ни правите на луди, подлудявате държавата в дни на война, пандемия и недоимък.

Никога не бих си представила, Слави, че можеш да понесеш тази конска доза унижения и този порой от наглост. Ти не си Христо Иванов, той е свикнал да го разиграват и да го принизяват до лодкар на пробита гемия. Ти не си Корнелия Нинова, тя е готова да заплати с мълчание присмеха и подигравките на ПъдПъдъците, само-и-само да владее това, което е останало от разпадащата й се партия.

Помня как те наритваха по времето на Иван Костов; тогава излъчваше от мазето, но държеше главата си изправена над покривите. Сега какво?!

“Няма да се откажем от Любомир Каримански за гуверньор на БНБ, но няма и да разваляме коалицията”.

Това е шизофренно. И ще се повтори с Ива Митева, когато дойде ред да се определя новия парламентарен представител в Конституционния съд.

Слави, просто е. “Продължаваме промяната” с много пари, с помощ от държавата – президентският екип беше строѝл областните управители да са в услуга на служебните му министри; с манипулация на машините, осигуриха служебната победа на Кирил-&Асен, те пък ти откраднаха избиратели. Сега ти крадат имиджа на непримирим боец и горделивец, който не позволява да му пречупят гръбнака.

Разгневѝ се, Слави!

“Има такъв народ” е марка с потенциал. Има нужда от лидер. От млад, енергичен, образован, харизматичен, решителен и калѐн в битките следовник на каузата. Има такъв политик в ИТН.

Слави, ти обеща да си смирѐн. Но не си обещавал да си примирѐн!

“Продължаваме промяната” е некоректен коалиционен партньор; недоучен, нефелен, непукистки и ненаситен за власт сбирщайн.

Ще предадат българските интереси и ще клекнат на американците за Северна Македония – тема, по която ти си много чувствителен.

Може би са предали българските интереси на Лойд Остин – тема, по която ти си много чувствителен. Защото си патриот.

“Продължаваме промяната” носи бедност, мизерия, трайни увреждания на финансите и икономиката. А ти си чувствителен към страданията на хората. Защото си добър, състрадателен човек.

Слави, направете концерт, покажете на Кирил&Асен, че можете да върнете феновете си и достойнството си. “Мъжете в черно” срещу “измамниците в чорапогащи” – как ти се струва този спектакъл?!

Слави, не се страхувай от предсрочни избори! ИТН с по-малко проценти, може да има по-стабилно участие в изпълнителната власт.

Защото сега – какво?! Имаш само един министър от ИТН – Радостин Василев; другите министри от твоята квота са плод на някакви временни компромиси. Нооо – ти носиш отговорност за тях. Засега ти стигат провалите на Теодора Генчовска и Александър Николов. Не поемай повече то̀вари от прова̀ли!

Слави, разгневѝ се!

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

колаж от фейсбук

Similar Posts