| | | |

Ако ген.Тонев не може да посрещне всички тези изисквания на началничката на началника- да си хо̀ди

В България оставки се искат по различни причини. Лена Бориславова иска оставката на ген. Тонев по лични причини:
И е права. Тя, началничката на началника, щом нещо поиска – никой няма право да й възразява:

1.НСО да чисти снега, да мете и да премита, следите да замита, червен килим да разстила по върхове и паланки, преди Кирил Петков да мине оттам.

2.НСО да осигурява пълен комфорт за куролиране, дори когато ситуацията е сложна ситуация; да не дава информация на “изследвателите” къде прескача и какво прави премиерът преди подписването на поредния меморандум.

3.НСО да осигурява писти на “Боровец”, когато Лена и Киро искат да карат шейни посреднощ, защото техните желания са закон за НСО.

4.НСО да изключва всички камери на всички входове на МС, тъй като прозрачността и почтеността изискват някои посетители в НС да останат невидими.

5.НСО да осигурява дамаджаните за кабината на премиера, за седянките на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, преди петъчните арести на политици от опозицията. Също така – и за вторнишките арести на действащи политици от управляващата коалиция.

6.НСО да има грижата Линда и децата да не знаят какво правят Лена и Киро.

7.НСО да осигурява денонощна патрулка пред ул.”Цар Иван Шишман”18, за да се създаде впечатление, че Кирил Петков си нощува у дома. Пред дома на Лена Бориславова да не пази патрулка от съображения за сигурност и за заблуда на противника.

8.НСО да следѝ къде ходи и какво прави генерал Деси и да докладва на Лена.

Ако ген.Тонев не може да посрещне всички тези изисквания – да си хо̀ди!

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Similar Posts