| | | |

То не бяха протести, не бяха заклинания, обиди, ковчези, яйца и вмирисана риба, обиди, разкрития арести… и пак ГЕРБ води

Не знам чегъртат ли ГЕРБ, или го надграждат, но вече води с резултат извън стохастичната грешка. При това на Алфа рисърч. То не бяха протести, не бяха заклинания, обиди, ковчези, яйца и вмирисана риба, обиди, разкрития арести… и пак., пише журналистът Евгени Петров във фейсбук профила си

Ами пак, защо управляващите показват, че очевидно не могат.

Обратното – защо пада Демократична България – стожерите на съдебната реформа, която иска цяла България и след която ще дойде справедливостта и благоденствието? Защо от ГЕРБ не преливат към тях, както навремето от СДС се преляха в ГЕРБ?

Ами защото Киро й дръпна тематичното килимче, а Корнелия изцяло ги засенчи като активност.

И защото няма лидерство. И Христо Иванов, и Атанас Атанасов са износени и изхабени. Това поне не го ли разбрахте?

Защо “Възраждане” качва? Не само заради войната, а заради целия национален нихилизъм, който се вихри.

Защо коалицията буксува? Защото е невъзможната коалиция. Защото не е родена на идейна основа, изключая идеята да се изчегърта Борисов, а на основата на лични и тяснопартийни интереси. И защото комсомолците от А-отборът на Киро просто не знаят и не могат.

Защо БСП….БСП си е там, където й е мястото – със затихващи функции. Важно е да се отбележи, че гордеейки се със 130-годишната си история се забравя, че това е последният динозавър в бившите соцстрани, който оцеля. Навсякъде другаде бившите компартии и техните наследници изчезнаха, или се свиха до няколко процента, накъдето е тръгнала и БСП.

ИТН … преди година прогнозирах, че нямайки никаква идеологическа основа или ценност ще се свият и изчезнат. Питам се кои бяха тия идиоти, които в един момент ги направиха първа политическа сила на изборите с риск да поемат управлението на държавата.

ДПС са там, където винаги са били. Чакат някой или да управляват с него, или да балансират системата. Този период в условията на коалиции комай никога няма да свърши.

снимка Архив

Similar Posts