| | | |

Резил и позор за путинистите, които управляват България днес, както и за всички нас

След безплодната двудневна визита на външния министър на Украйна Дмитро Кулеба, изпълнена с отчайващи плонжове, мълчание и тайни, както и откровен гаф на президента Радев, Посолството на Киев разпространи първите думи на президента Зеленски за посещението е нас така:

„Несправедливо е, че Украйна все още е принудена да моли партньорите си за това, което те държат в складове в продължение на години. Ако те имат оръжията, от които Украйна се нуждае тук и сега, тогава преди всичко техен морален дълг е да помогнат за защитата на свободата, да помогнат да се спаси животът на хиляди украинци.“

47-ият български парламент с мнозинството на ПП-БСП-ИТН-ДБ не го направи. Не го направи премиерът Кирил Петков. Не го направи и президентът Румен Радев.

За сведение – спешно у нас кацна днес адмирал Роб Бауер, Председателят на Военния комитет на НАТО.

Нямайте съмнение, че в щаб квартирата са получили цялата необходима информация за путинистите, които управляват България днес.

Поради тази причина в програмата си адм. Бауер не включва срещи с Кирил Петков, Румен Радев и депутатите от управляващата у нас четворна коалиция.

Ето и заключението на Дмитро Кулеба, който прекара две нощи в София без резултат:

„Но нека подчертая още веднъж: тези, които не желаят, които се колебаят, които говорят срещу доставките на оръжия и военно оборудване за Украйна, те на практика подкрепят руската агресия, избиването на наши граждани”.

plovdiv-online.com

Similar Posts