| | | |

Скандалът се разгаря!: Лена и Кирчо съвсем се оплетоха в лъжи за дарителската сметка

В профила във Фейсбук на Теодор Михайлов Лена Бориславова, която е началник на кабинета на министър-председателя написа следното: „И двете сметки са подадени от украинското посолство”.

И дава линк, който обаче е към Туитър и в който няма никаква банкова сметка.

Тя лъже, че фалшивата сметка е посочена от украинското посолство! Не е посочвана. Злепоставя Украйна – съзнателно или не!
На въпроси от коментиращи защо е сменена банковата сметка Лена Бориславова дава следния отговор:
„Защото започна тази опорка с фалшивата сметка. Утре посолството ще публикува и двете сметки – за да са спокойни всички!”

Началникът на кабинета на премиера е лъжкиня.

Защото

1.Не утре, както от чуждо име се произнася Лена Борисалвова, а веднага след моите разкрития украинското посолство сложи закачена публикация с банковите сметки.
В нея съответната измамна банкова сметка я няма.

2.Тази закачена публикация многократно беше атакувана и редактирана от хакери (вероятно руски), както посочва и самият Теодор Михайлов.

3.В последната й редакция след края й следват звездички.
След звездичките на хакерите те сочат измамната банкова сметка.
Текстът завършва подигравателно с надписът RUSSKIY VOENNYIY KORABL IDI NAHUI! (руски военен кораб, иди на х…й). Текстът е латиница от руски, докато в оригиналния му украински вариант звучи и се пише далеч по-различно („Russkij vojennyj korabl, idi na chuj!“)

4.Виждам странен синхрон, вкл. и по време с хакерските атаки и твърденията на Лена Бориславова, макар и направени в чужд, а не нейния профил.

5.Започналата проверка на двете украински банки, както и на разузнавателните служби на Украйна сочи, че тази сметка е на някакво НПО, подозирано във връзки с агресора. За първи път тази измама се появи на 27 февруари в профила на някакъв си украинско-американски икономист Роман Шелемета и после в началото на март. Още на 27 февуари сигнализирах ДАНС, БНБ и украинското посолство, което веднага взе мерки, макар че денят беше почивен. Съответно публикувах пост и предупредих видни коментатори във Фейсбук, публикували банковата сметка, че става дума за измама.
Пиша двете банки, защото измамата с фишингбанковата сметка през февруари и началото на март се появи с адресат Националната банка на Украйна.

6.„Опорката”, както нарича Лена Бориславова моите разкрития, е чистата истина. Пак напомням: на сайта на Експортно-импортната банка на Украйна такава сметка не е посочена като помощ за сражаващия се с агресора народ и неговата армия.

7.Лена Бориславова с тъповатата си лъжа, че сметката с нигерийски произход е посочена от украинското посолство у нас, продължава да налива масло в огъня на международния скандал и да го разгаря. Това не е никакъв пиар, а настъпване на мотиката. В лекия случай! В тежкия (визирам евентуална поръчка) дори не ми се говори за какво иде реч .

На премиера ще му разкрия – дори и да отидете в сряда в Киев, съответните по ранг лица няма да ви приемат.
Г-н премиер, каквито и да са отношенията ви с началника на Вашия кабинет, това лице доказва, че не е за този пост.
Ако не можете или по-скоро не искате да се отървате от него, приложете „страничен пас на Питър”! Надявам се, че знаете за какво говоря…

Ако не го направите, началникът на Вашия кабинет с такива и др. подобни действия в скоро време, волно или неволно, ще ви изгони от премиерския ви кабинет.

Similar Posts