| | | |

Копейкин още не е сайдисван – ако не броим онзи тупаник от г-н Марешки, който постави Костя в поза cold turkey

Предвид развихрянето на Копейкин § С-ие по улици и площади, нека някой го информира, че колкото и да изглеждаме глуповати (българското овчество имам предвид), през последните десетилетия натрупахме доста опит със свинщините на нахални примати от руско-националистическия сектор…

Предшественикът на Копейкин като лидер на руския национализъм в България натрупа щедра биография от публични скандали – по магистрали и клек-шопове, в университети и кръчми, в телевизии и по мегдани.

Тези писюрлъци очевидно се удаваха по-добре на Болен Лидеров, отколкото на Костя Копейкин. Просто Костя няма толкова голям талант за шашкънии – затова се държи като махмурлия фатмак, който подкарва личния състав със строг глас, подправен с истерични нотки.

Болен говореше тихо и нагло – в процеса на публичния скандал, предаван на живо от неговата телевизия. Понякога изяждаше по някой и друг шамар.

Копейкин още не е сайдисван – ако не броим онзи тупаник от г-н Марешки, който постави Костя в поза cold turkey… Оттогава мина време, но – що са дни, наши са.

За руските националисти в България важи общия за всички ни лозунг – Продължаваме промяната, каквото и да ни струва това.

В сектора на шашкъните-маргинали също има криза в жанра.

Да не се наложи Центърът бързичко да вади още по-нов лидер след Болен и след Костя…

от фейсбук профила на Огнян Минчев

колаж Фейсбук

Similar Posts