| | | | |

Полуфабрикати започват да преиграват като герои от турски сериал в парламента

от фейсбук профила на Нидал Алгафари

Приятели,

при личности като Стефан Стамболов, Тодор Икономов, Петко Каравелов, Петко Славейков, Христо Иванов-Големият, Васил Друмев, митрополит Симеон, екзарх Антим I,Григор Начович, Драган Цанков, Константин Стоилов, Киряк Цанков и Марко Балабанов, сега се навъдиха полуфабрикати, като най-видимият от тях вчера вчера посред Народното събрание пред очите на бъдещето на България, тънко се обиди, че му бе припомнено за имота, който си бе закупил след като бе получил държавна субсидия..

Толкова пародийно реши да покаже пред бъдещото на България и пред целия български народ, че е мъж и може да разбие носа на друг избраник на народа, че преигра като герой от турски сериал. Когато някой може да стори нещо, не се заканва пред всички, а отива и разбива.

Наследникът на предишен хулиган – “патриот”, но рязко по ограничен интелектуално от предишния, като последен хаймана на село, отиде да застане пред колегата си и се изрепчи. Въпреки, че бе подърпан за юлара му не посегна. Защо ли? Защото силата му не е в това да отвърне, а да разперва пера като разгонен паун.

Това, че той стана за посмешище не е чудо. Той толкова може.

Проблемът е, че направи за смях всичките си колеги избраници, пред бъдещето на България.

Даде пример какво низко дъно, част от българският народ, е проводил в сграда и институция на чиято фасада пише “Съединението прави силата”.

Similar Posts