| | | |

Наш голям град дава отговор на гей парада: Стотици ще излязат на шествие против джендър идеологията

Искаме да възродим дебата за важността на семейството, такова каквото е съхранило българина през трудни времена, такова каквото е важно за пълноценното израстване на децата на България, казват организаторите

Бургас отново ще покаже, че християнските ценности са живи и истинското семейство се състои от мъж, жена и техните деца. Тази събота, 11 юни, от 18 ч., пред Общината ще стартира нова за града ни инициатива – „Месец на семейството“, която ще бъде наситена с множество събития. От площад “Атанас Сиреков” ще стартира шествие до Морската градина. Както всяка година, в него ще се включат стотици бургазлии, които подкрепят традиционното семейство, съобщава Флагман

Организаторите обещават “Месецът на семейството” да се превърне в истински празник за децата и техните родители. Стартът беше даден в Русе, а на 18 юни домакин ще е София.

„Търсим позитивния поглед върху българското семейство, състоящо се от мъж, жена и техните едно, две, три и повече деца, както и от любимите баба, дядо и т. н. В последно време темата за традиционното семейство стана „табу“, неудобна тема. Искаме да възродим дебата за важността на семейството, такова каквото е съхранило българина през трудни времена, такова каквото е важно за пълноценното израстване на децата на България“, споделиха организаторите.

Сдружение „РОД Интернешънъл“ с подкрепата на МКК – Младежки консервативен клуб, са създателите на инициативата и с помощта на членове и доброволци по градовете имат идеята да превърнат месец юни в ежегоден празник на Семейството във всеки град в България.

„Смятаме, че фокусът върху заздравяването на семейството е отговорът на демографската криза в България. Ние сме народът в Европа, който най-бързо се топи. Вярваме, че такъв вид инициативи биха насърчили младите, биха дали пример колко може да е щастливо и благополучно едно многодетно традиционно българско семейство. Ще има много семейства с повече от две деца. Ще поговорим за важността на отговорното многодетно родителство. Бихме искали да акцентираме и върху държавната политика в сферата, върху редица закони, приемащи се в момента, но с ефект на удари върху семейството в бъдеще“, заявяват още от сдружение РОД.

Организаторите на събитията са подготвили разнообразни игри, семейни забавления, музика и много награди.

Програмата:

В 18:00 ч. шествие от Общината до Морската градина, където ще се проведат множество игри като:
Щафетни игри, рисуване на фолио, улови патето, цветна градина, стрелба в цел, водни игри, дърпане на въже, скачане с чували, пренеси яйцето, плени знамето, индианци, волейбол, народна топка, конкурс за снимки.

От близо десет години протестантските църкви в Бургас също организират парад на традиционното българско семейство. То е основна клетка на обществото и нейното разрушаване под привидно благородните призиви за различност и толерантност, веизбежно ще домеде до упадък.

На унгарския президент Виктор Орбан напоследък се приписва една култова фраза: “Мама е жена, татко е мъж, а бензинът е 2,60!” Т.е. когато обществото е нормално и икономиката се развива нормално и успешно.

снимка Флагман

Similar Posts