| | | |

ИТН отвръщат на удара срещу предателите! Пуснаха запис как Руди Гела заплашва депутатка от Има такъв народ (НА ЖИВО)

ИТН дава пресконференция след удара от отцепниците, които днес напуснаха партията. Радостин Василев днес обяви, че политическата сила се е самоизчегъртала. Самият той обяви, че така наречените от Слави “отцепници” няма да ходят никъде.

На брифинга присъстваха Станислав Балабанов, Тошко Йорданов, Любомир Каримански, Гроздан Караджов, Ива Митева, Христина Иванова.

Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме едни хора, които с поведението си в национален ефир доказаха, че са предатели, започна Балабанов

“Тези хора показаха, че са предатели”, категоричен е Балабанов. “Бяхте свидетели на един куп лъжи без нито един факт. Затова ние заставаме с лицата си, тук е и министърът на регионалното развитие и благоустройството, за да ви запознаем с факти”, добави той.

“На едната везна стоят инсинуациите и лъжите, а от другата страна сме ние, които ще коментираме само факти. Подложени сме на изключителен натиск от мутри”, добави Балабанов и определи Радостин Василев като мутра.

“Истината е, че бяхте свидетели на един куп лъжи, без нито един факт”, каза Балабанов, коментирайки пресконференцията на отцепниците на ИТН.

“Слушах пламенното слово на Радостин Василев. На едната везна стоят инсинуациите и лъжите, а от другата страна сядаме ние, за да коментираме фактите. В момента се случва нещо безпрецедентно, подложени сме на изключителен натиск от мутри. Мутрата Радостин Василев говори всевъзможни измислици”, каза Балабанов.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пък пусна запис с Радостин Василев, в който убеждава Христинка Иванова да се присъедини към отцепниците. Тя обаче се е отказала в последния момент.

“Подай молба, че напускаш НС. Ние няма да ставаме ПП, ние няма да ги подкрепяме, те имат от друго място подкрепа. За да останеш депутат.

Утре ще ти пратя хора да подадеш молба за напускане на НС. И ще го направиш”, казва в заключение Василев.

“Заплахи, натиск. Изключително съм щастлив, че подобен душевен отпадък не е при нас. Това е прекрасно за нашата партия. Чухте, че са имали среща с Кирил Петков в неговия апартамент”, подчерта Йорданов.

“Цялата тази завера е с идея, свързана само и единствено с пари, подкупи и обещания за постове. Василев се опитва да се качи на вълната и да притиска хора”, заяви Станислав Балабанов.

Той призова премиера Кирил Петков да се яви на детектор на лъжата в парламента, за да се потвърди негов ли е почеркът на бележката за РСМ.

На въпрос от Тошко Йорданов дали и друг път е била заплашвана от Радостин Василев, Иванова отговори с „да”.

“Аз няма да давам квалификация на престъпления – има НК, съдебни органи, прокуратура. Миналата седмица беше внесен Закон за противодействие на корупцията. Борим корупцията с корупция – това ли правим”, попита Ива Митева.

“Бях обвинена от първата политическа сила, че съм действала враждебно”, допълни тя.

“Как мога аз да спра законодателната програма – тя се изготвя от председателя на НС и се гласува в пленарна зала. Обсъжда се от всички коалиционни партньори”, обясни Ива Митева.

“Никога не съм спирала нещо. Напротив – аз помагах на г-н Василев да си напише Закона за хазарта и да може да го внесе”, допълни тя.

Similar Posts