| | | |

Митева за бившите: Обещавали са им постове в агенции, министерства и депутатски листи

“Разбрах от колегите, които са били на срещите, че са предлагани постове в агенции, в министерства, в кандидатски листи, каза Ива Митева за петимата, напуснали групата. И уточни, че депутатско място е било оферирано евентуално при предсрочни избори.

“Убедена съм, че тук се търгуват постове”, добави депутатката от ИТН по бТВ.

Ива Митева съобщи още, че снощи отцепниците от ИТН са опитвали да навият да ги последват още двама депутати от групата.

“На още двама са звънели снощи. Резултатът е отрицателен, надявам се да не успеят да привлекат и други колеги.”, каза Митева.

“Силно се надявам да няма повече. Силно се надявам това да е окончателната бройка, въпреки че и снощи продължи натискът върху колеги. Аз наистина съм в шок, след като видях колегите, застанали на тази маса. Много е неприятно”, каза Митева.

“Как тези хора са си променили мнението за толкова кратко време”, недоумява тя, като цитира постове на Радостин Василев, в които той казва, че Слави Трифонов не се блазни от власт.

Според нея в скандала “обществото се загуби и то”.

Митева повтори, че ИТН внасят искането за изслушване на бившата външна министърка Теодора Генчовска от парламента по темата за Македония на засекретено пленарно заседание.

“Доколкото знам, има много интересна информация, която тя ще изложи в закрито заседание”, добави депутатката от ИТН по повод заявката, че ще бъдат показани паметни бележки и грами във връзка с желанието на премииера да бъде вдигнато ветото за Скопие./ Дир.бг

снимка Архив

Similar Posts