| | | |

Божанков така защитава Простото Киро и компания, като че ли са го напомпали с някои вещества, предимно използвани чрез „кетъринг“ в Министерски съвет

Явор Божанков от парламентарната трибуна:

„Госпожо Атанасова, не съм го очаквал като парламентарист с по-дълъг опит. Рязко се загрижихте за президента Радев и рязко ви стана симпатичен. Нямам идея защо. Днес сте особено емоционална. Пишете във Facebook – скандално изказване на Асен Василев по въпроса с бюджета. Но госпожо Атанасова, не може всеки път като чуете за духане, веднага да излизате. Искате и вие да се вредите там, пък не сте от бедните.“

БСП Явор Божанков и той, като Гуцанов, много активен напоследък. Така защитава Простото Киро и компания, като че ли са го напомпали с някои вещества, предимно използвани чрез „кетъринг“ в Министерски съвет.

Божанков много иска да блесне, но когато си просто парче, вместо да блеснеш, винаги става така – лъсва ти задника, т.е. простотията.

Божанков излезе на парламентарната трибуна за да репликира изказване на Десислава Атанасова от ГЕРБ, която пък се възмути от изреченото от финансовия министър Асен Василев „Да го духат бедните!“.

С блеснали очички, надигнал се на пръсти за да достигне микрофоните, Божанков истерично извика: „Но госпожо Атанасова, не може всеки път като чуете за духане, веднага да излизате. Искате и вие да се вредите там, пък не сте от бедните.“

Победоносно нахилен, точно като идола си Простото Киро, Божанков тържествено си седна мястото след изречената простотия.

Дали отвратителната реплика на Божанков е отправена към Атанасова, Драганова или Петмезова, няма никакво значение, важното е, че това ниЗко човече по просташки начин обиди жена. На всеослушание и от парламентарната трибуна.

И защо?, след като Асен Василев изрече „Да го духат бедните“ и логичната реплика на Божанков би трябвало да е към Кококорчо с подтекста защо използва точно Асенчо „духане“, предвид подсъзнанието му, а не към Атанасова.

Вероятно Божанков си мисли, че е направил голямо геройство, „смазвайки“ опозицията на прехваленото от него правителство.

Всъщност показа единствено, че е простак.

Не знам коя ти духа, Божанков, ама язък и за барута. Защото не си мъж! Ама хич даже!

Просто простак си.

Веселина Томова/ Афера

снимка Архив

Similar Posts