| | | |

Бойко Борисов: Не се страхувай, колега. Защо толкова се страхуваш НА ЖИВО

ГЕРБ коментира на извънреден брифинг кризата, обхванала държавата и парламентаризма. Представителите на основната опозиционна партия излизат с горещ анализ за разпада на управлението.

Свидетели сме на един страхлив премиер. Както обещах в събота, запознахме с текстовете от проекта на решение на Съвета на ЕС и преговорната рамка за РСМ и Албания. И трябва да ви кажа, че текстът е действително много добър.

В него са включени всички опасения и страхове, и това, което касае България. Аз вярвам на президента Макрон, вярвам и на ЕК. До този момент всичко, което се е случило като добро за България, е благодарение на ЕС”, заяви Бойко Борисов.

Аз се наслушах вчера на смелчаци. Премиерът и управляващото мнозинство взимат тежки и непопулярни решения. Когато се отстоява принципът, а той е, че в момента Европа, Западът, НАТО искат разширяването на Западните Балкани

И действително не мога да си представя как премиерът казва, че не е чел най-важната тема за България. А вчера отново излъга, че ще отиде на съвет, ще обвини ГЕРБ и опозицията, че някой му пречи да внесе предложение от Министерски съвет в парламента. Защо е този страх?! Нали е много смел, от кого се страхува честно, лъжливо момче? Който не е с него е мафия”, избухна Борисов.

Ако този лъжец се престраши, ще има 59 депутата подкрепа за даване на зелена светлина за присъединяването на РСМ и Албания. Така че да си свика веднага Министерския съвет, да даде предложение, да дойде в парламента

Премиерът трябва да вземе смели решения. Депутатите на ГЕРБ ще подкрепят падането на ветото за Северна Македония, заяви лидерът на ГЕРБ.

“До този момент всичко добро, което се е е случило в България, е било благодарение на ЕС. Френското председателство е дало най-добрата рамка за Северна Македония. По-добра от тази не може да се направи и е поело пълното пълния контрол в лицето на Европейската комисия към изпълнението на всички точки”. Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му точно в работата на българското и северномакедонското правителство не е свършено нищо за 6 месеца.

“Председателството е крачка напред към разширяването на страните от Западните б

Не се страхувай, колега. Защо толкова се страхуваш?, на няколко пъти се обърна задочно към Петков Борисов.

Няма да допуснем путинизация, дадохме точки които да гарантират евроатлантическата ориентация на България, заяви Борисов.

Similar Posts