| | | |

Деси Атанасова: Някои народни представители ме обвиняваха, че сформирам нови коалиции, сега други твърдят, че заради мен напускат НС

Някои народни представители ме обвиняваха, че сформирам нови коалиции, сега други твърдят, че заради мен напускат НС, коментира Атанасова

С усмивка ще кажа, че аз се изненадвам от ролята, която ми се отрежда в 47-ото Народно събрание, защото някои народни представители ме обвиняваха, че сформирам нови коалиции с постови и снимки във Фейсбук, други пък сега твърдят, че заради мен напускат НС.

Така председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова коментира твърденията на депутата Елена Гунчева, че е чест гост в стаята на „Възраждане“ в парламента.

Припомняме, че късно снощи Гунчева обяви, че напуска „Възраждане“ с публикация в профила си във Фейсбук.

„Сериозно. Аз съм председател на парламентарна група, като такава не само контактувам, но съм длъжна да го правя с всички председатели на парламентарни групи, включително и с всички народни представители по принцип. Да, тук е мястото да се водят разговори по най-различни теми, които са от дневния ред и от работата на парламента, и от дневния ред на българското общество“, категорична бе Атанасова.

„За мен е абсолютно необяснимо как възможностите, които народните представители имат – да водят разговори, да водят дебати, не само в пленарната зала, а разбира се, когато е нужно и частни разговори по важните теми, може да се тълкува по този начин“, възмущава се председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Тя коментира и обвиненията, че има координация между гласуванията на ГЕРБ и „Възраждане“.

„В последните няколко дни и седмици чувахме какво ли не за най-различни коалиции. Днес има нова коалиция. И сега ще видите гласуването на новата коалиция. Това са ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС. Има ли координация по това гласуване, как смятате? Има, защото ние сме казали, че евроатлантическите и европейските ценности са важни за нас. Всички други твърдения и размишления са твърде елементарни и не желая да ги коментирам дори“, категорична бе Десислава Атанасова.

Similar Posts