| | | |

Прокуратурата е на ход! Гаджето на Семерджиев със скандални разкрития: МВР са продажни и обичат парите. Лично пред мен са били подкупвани над 10 000 пъти

Познавам Георги Семерджиев повече от 3 години, както и семейството му. Изключително народни хора и съвестни и той самият е такъв. Това заяви пред GlasNews.bg бившата половинка на Георги Семерджиев, който причини тежката катастрофа с две жертви в София.

Вероника Никифорова заяви, че тя и родителите й не могат да повярват на случилото се.

„Съболезнования към семействата на момичетата! Да, можеше и аз да съм на тяхно място, но можеше и да е синът на някой политик, депутат или бизнесмен да е на мястото на Георги. Тогава мисля, че нямаше да има такава гласност“, добави още тя.

Вероника сподели, че не знае подробности за тежкия инцидент.

„По повод катастрофата – не знам какво се е случило в нощта. Последно съм се чувала с Георги преди около 15 дни. Мога само да кажа, че обичаше да спортува… Не знам съзнателно ли е употребил наркотик или някой нещо му е сложил. Има версия и за отвличане, която не е изключена, защото Георги имаше проблеми в работата си с бивши негови съдружници“, отбеляза тя.

„Книжката не е фалшива, лично с него съм била в Цюрих, Швейцария. Надявам се случаят да се изясни, защото нали уж не е отвлечен, но май е и то от някой на доста по-високо ниво, на когото му е платено и затова толкова доказателства се затриха, защото МВР са продажни и обичат парите.

Лично пред мен са били подкупвани над 10 000 пъти – това е България. Добре дошли! Като искате мир и справедливост ще ходите в Северна Корея, не плюйте по Георги, няма да върнем невинните момичета. Плюйте и осъждайте себе си на доживотен затвор, защото преди изборите се избивате да взимате парите, а после защо нямало закони. Защото така!“, така Никифорова коментира думите на Бойко Рашков, който на брифинг заяви, че със сигурност книжка на Георги в Швейцария въобще не е издавана.

Също искам да кажа, че адвокатът на Георги – Мирослав Христов, е доста добър и той ще направи всичко възможно по силите си и по тези на закона да се изясни престъплението, както и дали деянието е умишлено или не е. Георги, с теб сме!„, завърши Вероника.

Вероника Никифорова родом е от Перник. Носителката е на титлата „Мис Силикон“ за 2017 г. Никифорова е дипломиран юрист. Тя и Семерджиев са се разделили преди 2 години, останали са приятели и досега.

Similar Posts