| | | | |

Виктория е играла ролята на двоен агент. Хем е правила интриги с Радостин Василев и другите отцепници, хем е докладвала на Слави за предателите

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

снимка Архив

Днес Виктория Василева напусна парламента.

Така и трябва. Тя си отива не, защото е принципна и морална, както се самовъзхвалява, а защото е играла ролята на двоен агент. Хем е правила интриги с Радостин Василев и другите отцепници, хем е докладвала на Слави за предателите.

Един от заговорниците ми разказа, че когато Кирил Петков дошъл в апартамента на спортния министър, за седянка с недоволните, Виктория се скрила в спалнята.

Гледай ти – че това ли е най-добре познатата й стая в къщата на разведения анаболен мачо?! На мен ми се чини, че на Виктория повече й отива да забърква манджи в кухнята, но може ли да знае човек какви мераци я гонят тая притворна червенокоса харпия…

Всъщност, Радостин Василев дължи партийната си кариера на 13 години по-възрастната от него кака, успяла да придума Слави, спортният адвокат с мижава кариера да води листата на ИТН в 15МИР-Плевен.

Понеже Радостин Василев изкрещя истерично, че ще чегърта ГЕРБ и порочния му модел, взе че си назначи най-близките приятели за началници на двете фирми с бюджети за милиони: Александър Тодоров в Българския спортен тотализатор и Венцислав Петков в Националната спортна база, където работа като озвучител получи съпругът на Виктория Василева.

Ей, така значи този плевенски книжен лъв с ловешко дистанционно уморѝ мафията, копирайки я, а пък предшественикът му Андрей Кузманов направо го закопа: Радостин Василев вместо да се прави на полицай и прокурор, да беше си гледал работата в министерството, каза при Люба Кулезич бившият служебен министър на спорта.

Той обяви, че една-трета от спортните клубове и федерации са останали без финансиране от държавата.

Е, така ще е, как да бъде?! След като спортният министър се издаде по БЪВ, че иска да стане вътрешен министър. Аз пък разбрах защо. Защото иска да стане началник на бившата си съпруга и на сегашния й мъж – двамата елитни полицаи.

Предполага се, че Виктория Василева ще се захване с нов политически проект на предателите от Славчовата чета. Бърборин Тадостин рече, че нямало да бъде точно партия, а нещо подобно. То при него всичко е нещо подобно и нищо не е цяло и довършено.

Едно време Виктория Василева беше най-безличния председател на младежкото СДС, криеше се зад гърба на сивия кардинал Христо Бисеров. И той беше предател – отцепи се от СДС и се зацепи за ДПС, докато не го хвърлиха на вълците по разследване за пране на пари.

Гледам каква чудна компания са се събрали: Радостин Василев – адвокат на ЦСКА, изгонен от Александър Томов и прибран от Гриша Ганчев; яростен критик на Кирил Петков през лятото на 2021 г. и негов верен министър през декември 2021 г.; Георги Георгиев – упорито преследващ химерата да стане министър на регионалното развитие, защото някога баща му бил уволнен от ВиК-Враца;

Николай Радулов – кръвно свързан с Държавна сигурност, нереализиран вътрешен министър от пропадналия проекто-кабинет на ИТН в 46-я парламент; Светлин Митев – елитен охранител: от Иван Костов през Денис Ершов до посолството на голяма арабска държава, съученик на Виктория Василева от Русе; Иво Атанасов, чераклия за правосъден министър, с общо бизнес-минало с Росица Кирова от ГЕРБ; Деян Петков, учител от Плевен, верен паж на Радостин Василев плюс Калин Симеонов, участник в Биг-брадър, компаньон на Ицо Хазарта… Те-ги-те юнаците.

Според Николай Радулов, отцепниците ще формират гражданско движение и ще участват в предстоящите предсрочни избори. Което означава, че Кирил Петков ги прелъсти и изостави.

Няма хляб за напусналите ИТН в ПП. Не ги искат, просто. Веднъж предател – завинаги предател.

Similar Posts