| | | | |

Медиите, обществеността и европейските ни партньори трябва да знаят, че човек, който доказано от съд, напълно незаконно арестува лидера на опозицията в България и бивш министър, който е разследван от антикорупционния орган в страната, се предлага от ПП да го ръководи и сам да разследва себе си.

от фейсбук профила на Анна Александрова, депутат от ГЕРБ

снимка Архив

Моето мнение е, че днес трябва да приключи политическият анализ върху преговорите за съставяне на правителство между партиите, които управляват и в последните седем месеца.

Той вече е безсмислен, защото бяха излъчени много ясни послания, които за пред медиите могат да бъдат помпозно украсени, но за човек с моя опит в политиката са напълно прозрачни.

ПП осъзнава, че по нормален демократичен път не е в състояние да си върне доверието на българските граждани и са готови с всякакви средства да останат на власт.

Категоричното изискване, което поставят Бойко Рашков да бъде избран за председател на КПКОНПИ, означава, че той би имал една единствена задача – брутална политическа репресия с опозицията и в частност с ГЕРБ.

Илюзиите свършиха. Медиите, обществеността и европейските ни партньори трябва да знаят, че човек, който доказано от съд, напълно незаконно арестува лидера на опозицията в България и бивш министър, който е разследван от антикорупционния орган в страната, се предлага от ПП да го ръководи и сам да разследва себе си.

Такова назначение, както и скандални предложения за промени във важни закони, чрез преходни и заключителни разпоредби, с които в друга публикация ще ви запозная, имат за цел да превърнат цели институции в бухалка на властта срещу неудобните й хора, партии и организации.

Демокрацията е в опасност!
Ако не го разберем сега, скоро ще е късно!

Similar Posts