| | | | |

Всички решения, които ПП диктува, падат в съда. Но все още някакви хора мислят, че тази пишман формация има потенциал да управлява нещо друго, по-голямо от междуличностния си вътрешен кръг на интимни отношения

от фейсбук профила на Калина Андролова

снимка Архив

По принцип няма значение.

И Корнелия така смята, че може Асен Василев да смени Кирил Петков в един бъдещ кабинет, важното е износът да върви.

Корупцията е солта на живота и на всяко управление. Антикорупционната риторика е за неразбиращата част от електората, която няма понятие как се случва и какво представлява дейността, наречена властване.

Почти всички решения, които ПП диктува, падат в съда. Но все още някакви хора мислят, че тази пишман формация има потенциал да управлява нещо друго, по-голямо от междуличностния си вътрешен кръг на интимни отношения.

Асен Василев трябва да е много бесен на Кирил Петков. Защото Кирил е ужасно невъздържан аматьор, който изтърбуши случайния късмет, който озари групичката им.

Голяма грешка направиха с Кирил, ако беше Асен премиер от самото начало, нямаше да изглеждат толкова нелепо… Повечето от решенията щяха да са същите, но Асен поне говори по-прилично, няма девиациите и дефицитите на мисълта на Кирил.

Петков унищожи и ще продължава да унищожава проекта ПП.

За съжаление е толкова самовлюбен, че дори не разбира, че трябва да се оттегли изобщо и завинаги от политиката.

Но всъщност това, че не го разбира, май не е толкова лошо. Защото, ако имаше усет, можеше и да излезе нещо сериозно от ПП…

При толкова дърводелски изпълнения колкото чуждоземни и скъпи пиар агенции да наемеш, ще бъде трудничко…

Просто глупостта трудно се замазва дори от виртуозни мазачи…

Similar Posts