| | | | |

Вече втори ден слушаме отчаяния рев на Корнелия Нинова и БСП, че президентът, който те си избраха, уволнявал техни кадри

от фейсбук профила на Анна Александрова, ГЕРБ

снимка Архив

Винаги съм вярвала, че в политиката трябва да имаш принципна позиция по дадена тема и последователно да я отстояваш, а не да я променяш според личните си и партийни интереси.

Вече втори ден слушаме отчаяния рев на Корнелия Нинова и БСП, че президентът, който те си избраха, уволнявал техни кадри.

Къде бяха те, когато месеци наред се извършваше безумна чистка срещу стотици достойни хора и експерти, чиято “вина” беше единствено, че са назначени по времето на правителството на Бойко Борисов?

Докога ще гледаме споровете им за власт и постове, които все не могат да разделят?

Корнелия Нинова и коалиционните й партньори месеци наред се занимаваха само с партийни назначения на приближени до тях, без конкурси, без да отговарят на елементарни изисквания за дадена длъжност, без да се съобразяват с каквито и да е правила и закони.

Те изобщо не осъзнават до какво положение докараха държавата ни, която е с рекордна инфлация, без яснота дали ще има газ за зимата, в дълбока политическа и икономическа криза.

Единственото, което ни интересува от ГЕРБ е да изготвим спешна и амбициозна програма, която да е основа за дясно управление на страната след изборите, което да я стабилизира, да върне доверието на европейските институции към България и да се справи с тежките предизвикателства, които стоят във вътрешната и външната ни политика.

Можем, знаем как, имаме опита и знанията да го постигнем!

Заедно и близо до хората, които винаги са били нашата сила

Последвайте Budilnikbg.com във Фейсбук и Телеграм

Similar Posts