| | | | |

Г – жо Нинова, нали знаете, че има оперативно заседание на Министерски съвет на което сте се отказали от Газпром? Да, на същият този кабинет на който Вие му бяхте вицепремиер

от фейсбук профила на Делян Добрев, ГЕРБ

снимка Архив

Първо – за Ваше сведение, госпожо Корнелия Нинова – бивш министър на икономиката и индустрията и вицепремиер, днес г-н Борисов беше в Неохим, който се намира в Димитровград, а не в Нефтохим, който е в Бургас!

Неохим е едно от най-големите индустриални предприятия в България и като вицеприер на индустрията беше добре за 8 месеца поне да разберете къде се намира.

Освен това като вицепремиер до скоро ако наистина искахте договор за газ от Газпром, можеше да го отстоявате от позицията на управляващ в коалицията!

Нали знаете, че има оперативно заседание на Министерски съвет на което сте се отказали от Газпром? Да, на същият този кабинет на който Вие му бяхте вицепремиер.

Не е морално да обвиняваш някого, че лъже, а ти да манипулираш безскруполно!

Многоктатно г-н Борисов заяви, че един от първите закони, които ГЕРБ ще внесе в новия парламент, ще бъде за 100% диверсификация от Газпром!

А днес заяви, че ако българите ни изберат отново, лично той ще отиде до Вашингтон, за да договори дългосрочни договори за втечнен американски газ, за да постигнем диверсификация и че ще се види лично с Мицотакис и Ердоган, за да договори капацитет за разтоварването му на гръцки и турски пристанища. И щяхме да резервираме капацитет за държавната ни компания, а нямаше да плащаме комисионни на посредници!

Очевидно сте гледали лайфа на г-н Борисов, но удобно за Вас премълчавате в поста си, че той изрично уточни, че докато подпишем дългосрочни договори, можем да ползваме газа по договора ни с Газпром, който изтича в края на годината.

За разлика от Вас, Кирил Петков и Асен Василев, г-н Борисов нямаше да губи време, защото знае какво трябва да се направи и как да го направи!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts