| | | |

Предизборен пиар: Кирил Петков ще строи университет, Асен Василев инспектира болница

Предизборният тур на съпредседателите на “Продължаваме промяната” и бивши управляващи Кирил Петков и Асен Василев из страната продължава – този път с амбиция да се вдигне Северозападен университет на територията на Враца и да изградят нови спешни крила в болници в Южна България.

Че Врачанско има нужда от висше училище тезата лансира Кирил Петков и ексминистърът на образованието Николай Денков заедно с водачката на листата на ПП там Деница Симеонова.

Асен Василев пък се озова на инспекция в новозагорската болница, където срещу няколко милиона лева е било изградено ново звено за спешна помощ, което обаче не само не може да побере необходимата апаратура и специалисти, но и е напълно нефункционално.

снимка Кадър

Рампа за линейките няма, а асфалтът отпред е бил положен дори върху шахтите, което превръща клиниката в езеро при всеки по-обилен дъжд.

Единственото, което мога да поема като отговорност, е да се оправи Спешното отделение, а този паметник от 170 квадрата за 2 млн., който е направен, явно съвсем не е функционален и ще трябва да видим дали ще може да се ползва за нещо, или ще трябва да върнем парите обратно на Европа, отбеляза Василев

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts