| | | |

НА ЖИВО Борисов от Хасково: Събрахме се 400 души за няколко часа. Асен Василев е на алеята в Кенана, има 10 човека

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните обиколки в страната. Той е в Хасково, където го посрещна препълнената зала на театъра.

снимка Кадър

Лидерът на ГЕРБ бе бурно акламиран от събралите се хора.

Заедно с Борисов са водачът на хасковската листа на ГЕРБ-СДС Делян Добрев и кандидатът за депутат и лидер на “Гергьовден” Любен Дилов.

В началото на срещата кметът на Хасково Станислав Дечев благодари на Борисов, че е приел поканата да посети града и припомни, че единствено при управлението на ГЕРБ държавата е помагала на общините.

“Шест месеца управляваха социалистите и се озовахме там, където сме. Да говоря за политика, когато тук са Бойко Борисов и Делян Добрев, е все едно да наводня банята”, каза Любен Дилов пред събралото се множество.

снимка Кадър

“На тези избори какво предстои? Предстои да ги бием така, че да не си и помислят да управляват повече. Тия момчета се объркаха много и на тези избори трябва да им покажем, че наистина са се объркали”, призова той присъстващите в залата.

Борисов благодари за топлия и радушен прием на хората от Хасково и заяви, че днес е трябвало да бъде в Сандански и Костинброд, но е решил да дойде при тях, защото му дожаляло за Делян Добрев.

“Те са като машини, наизустили. Имат много пари, наели са най-добрите фирми за пиар – и черен, и бял“, каза Борисов по адрес на “Промяната”.

“30 дни ги няма, по стотинка на ден, бензинът падна с 30 ст.“, посочи още той.

“Те говорят за арести, тези разследвания ще ги направим, има разследващи организации тук и в чужбина. Тези посреднически фирми, говорим за 4,760 млрд., по сметки на НСИ, са заминали към Русия.

Има и трагични събития по високите етажи на “Газпром”, на “ЛУКОЙЛ”, това съм видял по новините. Василев сам се опровергава с казаното от Радев, ние даже и не се месим в спора”, подчерта той.

“Българите вече се объркаха, ето, вие сте зареждали през тези месеци на бензиностанциите и знаете какво е движението на цените. И служебното правителство, като спря една част от кражбата, с 30% са свалили, другите 70% къде са?

Трябва да ги свалят още утре! Става въпрос за стотици милиони кражба, ние ги смятахме по 30 млн. на ден, 900 млн. на месец. Плаха е, но е правилна посоката им, да не чакат да изтекат още 700-800 млн. в следващите дни”, заяви ще Борисов.

“Василев сега се сети, че идва отоплителният сезон. С кой ли не съм работил през последните 20 г., но такива не съм чул даже и от Сашо Томов. Те спряха договора с “Газпром” и оставиха държавата с един танкер.

Нашето хранилище е пълно наполовина и има наглостта да обвинява служебното правителство. Видяхте какъв смях падна с газовата връзка с Гърция, въртяха колела, правиха се на откривачи. С какво “Промяната” е допринесла за тази връзка?

Те казват, че не им стигнало времето? Рашков беше година и половина министър, те бяха служебни министри при Радев, правеха политиката на служебното правителство на Янев и Радев”, продължи Бойко Борисов.

“Излизат тези хора с опорките си и ни казват, че не им стигнало времето за година и половина. Първата международна среща, която са провели Кирил и Асен, е била в министерство на финансите с “ЛУКОЙЛ”,” каза Бойко Борнисов.

“Можем да помогнем и сега”, каза Борисов и припомни, че по негово време, е нямало мигрантски натиск, а брутният вътрешен продукт е растял със стабилни темпове.

“Каква градска десница ми говорят? Те, ако имаха елементарен принцип, с БСП не трябва да си говорят. Мога да се обзаложа, че и зад Океана вече не ги приемат”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Събрахме се 400 души за няколко часа. Асен Василев е на алеята в Кенана, има 10 човека. Автобусът преди малко си е заминал. Ние сме 400 човека, те са 10“, каза Делян Добрев.

Той показа на гражданите и таблици с тенденцията на поскъпване на храни, ток, вода, газ и горива. Добрев припомни, че през април 2021 г. цената на газа при ГЕРБ е била 33 лв., а през септември вече е надминала 300 лв.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts