| | | | |

Румен Радев някога имал ли е нещо общо с НАТО наистина? Бил ли е изобщо в армията? Да не би да е паднал с кемтрейлса от небето?

Румен Радев някога имал ли е нещо общо с НАТО наистина? Бил ли е изобщо в армията? Да не би да е паднал с кемтрейлса от небето? Сериозно?

Защо питам ли?

Днес президентът Радев обвинил Демократична България, че искат да ни вкарат във войната, защото лобирали Украйна да се включи в НАТО.

Всъщност проблемът му е, че от ДБ го разкритикуваха, че не е подписал декларация заедно с други лидери на 9 страни от Централна и Източна Европа, които освен критики към агресията на Путин, посочиха, че искат Украйна в НАТО.

Декларацията е чисто пожелателна, защото Украйна НЕ МОЖЕ да стане член на НАТО докато е във война с РФ.

Съмнявам се, че и след войната ще стане член, но това е друг въпрос и мое мнение, което не е важно в случая.

Това, че Украйна сега не може да влезе в НАТО го знае всяко хлапе и най-вече Румен Радев, от който още чакаме да си изпълни обещанието да провери всичко около кемтрейлс.

Да, такова обещание направи като кандидат за президент през 2016г. и не му мигна окото, въпреки че като пилот знае, че това са абсолютни глупости.

Колкото до опорката, че ДБ ни вкарват във война.

Всички, които подписаха декларацията, са лидери на страни членки на НАТО.

Демек, ако тезата на Радев е вярна, ние вече сме във война с РФ, защото част от колектива е започнал военни действия с една декларация, с която вкарват и нас по задължение.

Радев добре знае правилата на НАТО и че говори меко казано неверни неща.

Що пък веднъж не се възмути на приказките на хората на Путин, че воюват със Запада, а не просто с Украйна?

Или пък на това, че ни обявиха за неприятелска държава?

Колкото до ДБ – те просто си правят предизборна кампания, защото правителството им на четворната коалиция по нищо не се различаваше в действията си от тези на Румен Радев.

Не му прави чест на президента да плаши хората с небивалици.

от фейсбук профила на Ивелин Николов, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts