| | | | |

От последните минути: Копейка издебна отсъствието на Фандъкова и свали украинското знаме, шефът на СОС иска ….

След вчерашния провал на Борислав Иванов от “Възраждане” да свали украинското знаме от Столична община, тъй като полицията го озаптиса, днес човекът на Костя Копейкин направил втори опит и явно е успял.

Бившият общинар от “Атака” със снимки във фейсбук профила си се похвали, че собственоръчно е успял да свали украинското знаме от фасадата на сградата, защото кметът на столицата Йорданка Фандъкова е закъсняла за работа.

Снимката, качена от него, е придружена от текст, който гласи:

“Ще го сваля, когато искам Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, моля идвайте навреме на работа!”.

Междувременно ответната реакция не закъсня:

“Освен председател на Столичния общински съвет аз съм юрист и университетски преподавател по право.

Намирам за недопустимо поведението от вчера и днес на зам.-председателя на общинския съвет Борислав Иванов, който наскоро заяви желанието си за присъединяване към ПП “Възраждане”.

Това написа във фейсбук шефът на СОС Георги Георгиев.

Той вече е внесъл доклад с искане за оставката му като заместник-председател на съвета и като председател на комисията по обществен ред и сигурност.

“Правото стои над всички нас и всяко посегателство върху него не може и няма да остане без санкция, поне докато това зависи от мен”, категоричен е Георгиев.

В сряда Борислав Иванов излезе на балкона на столичната улица “Московска”, за да свали лично украинското знаме от сградата на общината. Тогава обаче не бе допуснат от служители на общината и полицията.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts