| | | | |

Шоуто предстои: Каримански вътрешно се е хилел до побъркване по адрес на Слави, а тази вечер по 7/8, ще му разкажат играта

Опак човек е Любо Каримански. Уж острие на ИТН, уж туй онуй, звучеше лоялно, а пък к’во излезе? Отрече се от Слави. Никак не е ясно защо.

Може да е станал накриво тази сутрин и това е причината да каже в ефир как вече не иска за бъде свързван с партията, която го направи видим за света.

Иначе кой го знаеше? Каквото и да стои зад политическите му преображения, звучи грозно.

Като се замисли човек, цялата кариера на телевизионната партия приключи тъкмо заради него!

Излиза, че цената му е била подозрително висока, за да го искат за шеф на БНБ докрай. Този, който му е давал огромен кредит на доверие също е за бой. Ами да проверява моралната ликвидност на довереника си!

Преди години Янис Варуфакис изигра същия номер на Алексис Ципрас. Той беше най-фаворизираният икономически министър на Гърция и с лекота вкара перспективния отвсякъде лидер на Сириза в странни игри с Москва!

И след няма и 6 месеца, Янис ритна столчето под краката на Ципрас! Отдаде се на международен бизнес, няма лошо.

Сигурно лидерът на Сириза се е потопил в скръб и е загубил вярата си в човечеството заради предателството на приятеля му по интереси. Чувствата на партийните лидери, премиери и президент обаче, слабо интересуват когото и да било.

Българското предателство има ухилено лице.

Нищо, че Любо гледаше строго Мария Цънцарова. Вътрешно се е хилел до побъркване по адрес на Слави Трифонов. Какво му пука за него, шоумен някакъв, той ли ще каже на него, Любомир Каримански, как да живее, айде де де!

Проблемът е, че финансистите в повечето случаи нямат въображение.

Обзалагам се, че в рубриката „Нещо лично“ тази вечер по 7/8, ще му разкажат играта. И ще бъде много смешно за онзи, който обича вестникарските майтапи за възход и падение на лицата от властта!

Е, на фамилията на Любо може и да ѝ призлее от срам, но всичко си има цена, нали така!

Френските политици около Наполеон са врели и кипели в бездънните гадости, които хората си правят един на друг. Дипломатическият гений Талейран е казал обаче:

Продаде всички, които го купуваха. Да ожали човек Румен Радев и Гълъб Донев, решили да заложат на Каримански! Отвън финансист, отвътре жив дявол!

от фейсбук профила на Юлиана Методиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts