| | | |

НА ЖИВО Скандал в Парламента заради Радостин Василев! Вежди Рашидов получава заплаха за …

Заплаха за искане на оставка получи Вежди Рашидов в началото на днешното заседание на парламента. Отправи му я депутатът от “Продължаваме промяната” Иво Атанасов.

Днешният парламентарен ден отново започна със скандал – този път се заформи около Радостин Василев.

“Продължаваме промяната” настояват Радостин Василев да оглави спортната комисия. Неговата номинация предизвикала недоволство и в залата започнаха ожесточени дискусии.

“ПП иска да взриви залата, иска да се торпилира заседанието, заявиха от ГЕРБ. Политиката да взривява заседанията, никак не ви помага на вас”, заяви Емануил Манев от ГЕРБ

Андрей Гюров заяви че спортната комисия е пренасочена към ДПС, а за тях е отредена комисията на правата на човека.

Някой се обади ПП Радостин Василев да не бъде шеф на комисията. Вие умирате от страх какво би разкрил той. ДПС не иска Радостин Василев да е шеф на комисията, заяви от трибуната Кирил Петков от ПП.

Преди това Иво Атанасов от ПП заяви – процедура по начина на водене –

След кърджалийското чудо си мислех, че сме стигнали дъното, но продължаваме дълбаем в калта.

Преди ден БОЕЦ чакаше пред вашата стая, които вие не приехте, за да връчат едно листче и папка с документи. Отнасят се за Стефания Караславова.

Помоли ме да предам тази папка и тя при мен. Става дума за три одиторски доклада и нарушения на това лице.

За какво става въпрос – 3 одиторски доклада за закононарушения на това лице за договори за Велинград, ремонта на Партийния дом и т.н. И ако сте запознат със служебното досие на това лице, вариантите са два:

Или изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя ръководи,

или продължавате с калинките на ГЕРБ и схемите за злоупотреби.

Тази жена е получавала по 20 хил. лв. ДМС на месец и единственият критерии е бил заслуги към ръководството на ГЕРБ, каза още Иво Атанасов.

“Моето разочарование от вас е огромно като администратор, ако това е вярно. Ако сте запознати с досието на тази жена и сте я назначили, това говори, че сте лош администратор.

Ще запозная ръководството на групата ни и единственият изход от ситуацията е и ще предложа да внесем искане за вашата оставка, допълни Атанасов. И се обърна и подаде листчето, които е получил от “Боец”.

Ще го запазя за вечни времена, отвърна Рашидов. А понеже Атанасов се върна към трибуната, защото си бе забравил картата, шефът на НС го попита: Вие нали успяхте да свършите, с което разсмя залата.

“ПП иска да да взриви залата, иска да се торпилира заседанието, заявиха от ГЕРБ. Политиката да взривява заседанията, никак не ви помага на вас”, заяви Емануил Манев от ГЕРБ.

Андрей Гюров заяви че спортната комисия е пренасочена към ДПС, а за тях е отредена комисията на правата на човека

Някой се обади ПП Радостин Василев да не бъде шеф на комисията. Вие умирате от страх какво би разкрил той. ДПС не иска Радостин Василев да е шеф на комисията, каза Кирил Петков от ПП

Радостин Василев беше председател на правната комисия в 45-тото Народно събрание, когато бяха приети промени в Изборния кодекс и хартиените бюлетини с машини. Василев беше и спортен министър.

След като Весела Лечева пое управлението на спортното министерство, тя заяви, че открила редица нередности, когато Василев е бил министър.

Радостин Василев е един от отцепниците от ИТН. Той смени ИТН с “Продължаваме промяната”. Кой ще оглави спортната комисия, тепърва ще стане ясно

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts