| | | | | |

Да уволнят Гешев, че да монтират Бойкикиев или Радан, това е съкровеното въжделение на тази файтонна партийка, фиксирана ….

Христо Иванов отново постави условие за правителство – без главния прокурор Иван Гешев.

Безделник без час трудов стаж, с отнети адвокатски права, провалил всичко, до което се е докоснал, пожизнен грантояд, назначил секретарката си за министър на правосъдието, озлобен епигон, мечтаещ да се върнат времената, когато партията на дядо му и майка му уволняваше и назначаваше прокурори…

Един такъв прокурор е ортакът му в ДБ генерал Гном, персонално посочен от Живков за обвинител в Разград по време на Възродителния процес.

И сега именно тези болшевишки издънки с неолиберален фасон ревизират принципите на демокрацията и разделението на властите.

Да имаше лустрация и памет, кланове като Бойкикеви отдавна щяха да бъдат изхвърлени на бунището на историята.

Вместо това сега синът на полка изисква, диктува, рекетира, държи се като морален императив. А победителите в изборите ГЕРБ му се подмазват.

И защо?

Защото някак е успял да се самоназначи за доверения доносник на американското посолство в София. По тази причина всички в колонията му треперят.

Партиите да уволнели Гешев – представете си за каква мерзост става дума, за какво похищения на демокрацията.

В ЕНП, където членува коалицията на Бойкикев, не би ли трябвало да се разтревожат?

Погазването на Конституцията и разделението на властите практика ли е в европейското право?

Да уволнят Гешев, че да монтират него или Радан, това е съкровеното въжделение на тази файтонна партийка, фиксирана доживотно в стола на обвинител №1 за кефа на благодетелите си Прокопиев, Божков и Цветан Василев.

от фейсбук профила на Недялко Недялков

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts