| | |

Александър Дунчев от ПП изуми парламента, вижте в какъв вид се яви СНИМКА

Депутатът от “Продължаваме промяната” Александър Дунчев отиде на работа в парламента, нарамил ученическа раница с графити.

Лесовъдът влезе в пленарна зала на днешното заседание с официален костюм, следващ строгия протокол на институцията, ала на дясното му рамо висеше тийнейджърската размъкната чанта.

снимка Епицентър

Видът на чантата определено не е подходящ за позицията на Дунчев като народен представител, нито се вписва в обстановката на държавната институция, основана през 1879 г.

Освен това дизайнът на раницата повече подхожда на ученик от началните класове, отколкото на възрастен мъж.

Надписите в различни цветове и ярките графити са популярни именно сред подрастващите на около и малко над 10-годинишна възраст.

Да отидеш в парламента и то в качеството си на народен представител, а не на случен минувач с подобна раница, преметната небрежно през едното рамо, е недопустимо. Да не говорим, че е и неуважително – не само към останалите депутати, а и към българския народ.

Институция, една от най-важните в държавата, трябва да се уважава сама по себе си. Трябва да се цени и нейната история, както и паметта на бележитите държавници, сядали на същите тези банки, на който днес се търкаля ученическата раница на Александър Дунчев.

Депутатите от “Продължаваме промяната” упорито продължават да профанизират Народното събрание чрез поведението и визията си. Липсата на такт и елементарно възпитание прозираше и в толета с прекалено дълбока цепка на Калина Константинова, докато беше вицепремиер.

Личеше и в маратонките и бялата тениска тип пижама на Лена Бориславова, заемаща тогава поста говорител на кабинета “Петков”.

Както и във визията на самия екс премиер Кирил Петков, който не събу сините си дънки през цялото време на заемане на поста.

И прочие, и прочие…

Малцина са народните представители, които не само следват протоколните норми, а знаят как да ги разчупват със стил.

Така например, с раници на работа в парламента са ходили и депутатите от ГЕРБ/СДС – Томислав Дончев и Росица Кирова. Ала и двамата избират елегантни модели, които успешно се съчетават с официалния бизнес стил на облеклото им.

снимка Епицентър

Томислав Дончев често може да бъде видян с черна раница, която обаче носи в ръка, а не намята небрежно на рамо. Тъмната чанта идеално се съчетава с тъмносиния му костюм от сако и панталон.

Случаят с Росица Кирова е подобен. Нейната раница също е тъмна, кожена и елегантна, а моделът е от бизнес колекцията на световноизвестната марка “Валентино”.

снимка Епицентър

Явно начини за носене на раница в парламента има, въпросът е обаче това да става с известно чувство за стил и доза уважение към държавната институция.

Източник: Епицентър

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts