| | | |

Скандалът не стихва! Ето какви ги върши възбуденият Евгений Дайнов посред нощ

Евгений Дайнов блесна със среднощен пост във Фейсбук профила си, а на сутринта го премахна.

В премахнатата в социалните мрежи публикация той определя журналистката от БНТ „Някаква си Флора или Фауна била писала небивалици по мой адрес?“

Публикацията на Дайнов му обаче е заснета от Флора Стратиева и споделена с нейните последователи.

Повод за думите на Дайнов са именно разкритията от страна на Стратиева, че за да изкарват студентите му високи оценки трябва да пишат срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

В публикация в профила си във Фейсбук една от известните български влогърки сподели доста смущаващи неща, които се случват по време на лекциите на политолога.

По време на лекциите си Дайнов използвал и прякори за хора от политиката, като: Човекът си имаше хубави прякори за политическия елит – Корнела, Боко Тиквата/Мутрата, Зеления чорап/Фатмака (макар че това са скорошни допълнения, през 2019-2020-2021 си го наричаше ген. Радев), Копейкин, Лъжепатриотите/Шкембе-войвода, Фесовете.

Дайнов освен това препоръчвал на своите студенти за следващите лекции да прочетат неговото интервю пред „Свободна Европа“.

„Да не говорим, че човекът пуши в лекциите си, имам сериозни съмнения, че идва пиян и често обижда студентите“, написа преди дни Стратиева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts