| | | | |

Димитър Стоянов скочи на Христо Иванов: “Справи” се с правосъдната реформа, сега посяга към армията

“С правосъдната реформа се справиха, та сега са се заели да модернизират и армията ни! “

С такъв саркастичен пост излезе министърът на отбраната Димитър Стоянов по повод днешната тв изява ва Христо Иванов, който поиска

“да пратим на Украйна наши комплекси за противовъздушна отбрана (ПВО) – ракети С-200, чийто ресурс и без това изтича след година, и да ги заменим със съвременно въоръжение”.

Ето целият пост на Димитър Стоянов:

“Модернизацията на Българската армия се превърна в предизборна дъвка в устата на някои “експерти”!

С правосъдната реформа се справиха, та сега са се заели да модернизират и армията ни!

Дали Христо Иванов знае колко е цената на един зенитно-ракетен комплекс, колко са необходими и след колко време ще бъдат доставени? Знае толкова, колкото и за ресурса на ракетите!”

Пред БТВ съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова служебното правителство да даде отговор какви са плановете му за усвояването на финансовия ресурс от американски фонд за превъоръжаване на българската армия, защото можем да изпуснем възможността, ако не реагираме навреме.

Той отговори и на думите на президента по-рано днес, който за пореден път обвини политиците от ДБ, без да ги назовава, че са от “партията на войната”.

“Радев може колкото иска да нарича опонентите си партия на войната, но това не го прави партия на мира, а партия на обслужването на Кремъл.

Защото да откажеш помощ, без да се лишаваш от отбранителни способности, а напротив, да ги увеличаваш – кого обслужваш, ако не господаря на Кремъл?”, попита Иванов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts