| | | |

Росица Кирова: ГЕРБ ще са първи на изборите, ПП измамиха българите

Борисов е прав, кампанията ще бъде лесна. Виновно е управлението на хора, които имат склонност към измама, защото те измамиха българското общество.

Това заяви в ефира на БТВ кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Росица Кирова.

Тя прогнозира, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила след изборите на 2 април.

В листите на ГЕРБ има повече млади хора – хора, които имат доказана експертиза, и такива с гражданска позиция, посочи Кирова.

В следващото Народно събрание ГЕРБ ще търси обединение около ясни приоритети и разговори за съдебна реформа преди изборите, за да е ясно какво ще се прави, а не да се експериментира на тема законодателство, бързайки, поясни Росица Кирова.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП, Кирова отвърна, че първо трябва да се направи допитване до структурите на партията и тогава ще бъде взето решението.

По думите ѝ ГЕРБ не изгражда кампанията си на несвършеното от ПП. Борисов е абсолютно прав – лесна е кампанията и мога да изброя какво успяха да не направи правителството на Кирил Петков, посочи тя.

Ако ГЕРБ вземат властта, от формацията ще овладеят инфлацията.

Росица Кирова изтъкна още, че ако ГЕРБ са на власт цените на горивата ще паднат. Тя посочи, че липсата на таргетирани мерки, раздаването на пари на калпак дава резултат в това, което виждаме в момента.

Росица Кирова коментира и публичните изявление на служебния регионален министър Иван Шишков, според когото всички строителства от времето на ГЕРБ са били незаконни.

Да покаже един влязъл в сила акт на незаконно строителство. Самият той до днес не е издал нито едно разрешение за строеж на нов път – нито той, нито министрите, които управляваха в последните две години, каза тя.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts