| | | |

Гнусно ВИДЕО с Емили и Чеченеца вбеси мрежата: Мръсни изчадия, пълна помиярщина!

Районна прокуратура подхваща група така наречени „инфлуенсъри“ за гавра с момче със специални потребности в пловдивски търговски комплекс.

Държавното обвинение се сезира, след като в социалните мрежи се разпространи видео на лица с прякори Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, които се гаврят с младеж, като го карат да се прави на куче за пред снимащия този „героизъм“.

Момчето е на каишка, лази, лае, гони пластмасова чашка, бива навиквано, а Чеченеца се обръща към него с „Добро куче“ и го потупва по главата, след като то му връща хвърления предмет.

За гаврата сигнализира потребителят Milen Gotti, когото се е свързала бивша учителка на момчето, а в последствие той е разговарял с майка му. Ето какво написа той:

“ С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче… Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности…

Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца…

Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО!

Думите на учителката:

Здравейте! Пиша по повод клипа, който сте качили. Това момче го познавам, бях му учителка. За съжаление той е дете със специални образователни потребности и определено това е жива гавра.

P.S. Вече разговарях с майката на момчето, очаквам обаждане и от бащата. Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата.

Надявам се родителите да се решат на среща с адвокат, тъй като са изключително притеснени от възможни последствия и отмъщение.

Надявам се, че отдавна е спряло да ви бъде смешно…

Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си позволят адвокат. Сега бих искал да знам, кой е готов да помогне, чисто финансово или с безвъзмездни адвокатски услуги“.

С коментари под поста на Milen Gotti излязоха десетки възмутени потребители на Фейсбук.

Районна прокуратура вече работи по случая.

Въпросните Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се изживяват като „инфлуенсъри“ и дори гостуват на големи нощни заведения в Пловдив като част от програмата за забавление на клиентите там.

Гнусното видео събра стотици реакции, а коментарите не са по-малко скандални от него.

“Много жалка картинка!!!! Потресаващо до къде може да стигне човек в стремежа си да бъде в устните на хората.

Тихо ти си човек с умения и потенциал и нямаш място там.Нямам представа как въобще си част от този пълен ъпсурд !!!

Ей заради “такива” гамени децата ми нямат място да живеят и растат в България!

Пълна помиярщина, сбъркан Свят”, пише възмутена жена.

“Да е-а майка ви да е-а мръсни изчадия да е-а….вие сте дъното на обществото майка ви да е*а….единствено мога да кажа на Тихомир… Тишо разкарай се далече от тези хора братле имаш толкова много потенциал не се занимавай с тези отрепки”, пише мъж под видеото.

“Много сте жалки !!!!

Вие които претендирате за морални ценности и които се противопоставяте над уронването на човешкото достойнство , това ли ви е целият морал който демонстрирате нон стоп , Тихомир към теб директно и към Елизабет , не мислех , че ще паднете толкова ниско да толерирате подобно нещо !!!

Потресена съм и погнусена !!!”, споделя още друга потресена жена.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts