| | | | |

Журналистка: Пред огромна аудитория Радев унижи и бръкна остро в раната на ПП/ДБ

С изключително пренебрежение Радев принуди ПП/ДБ да го чакат в продължение на немалко минути. Показвайки им, сега е момента да ви унижа.

При встъпителното му слово към тях подчерта, че уж щели да променят старите практики, пък сега, видите ли, си разговаряли с ГЕРБ. И уточни, че трябва да се знае докъде могат да стигнат в компромисите.

Тоест не ви поощрявам за кабинет, а тъкмо обратното, карам ви да се чувствате неудобно за това, което правите.

Радев бръкна остро в раната им пред огромната аудитория на събитието, наречено “консултации”.

Денков поиска три месеца от Радев, които, разбира се, той не може да даде на парламента, защото това ще означава избори най-малко две в едно, а може и три в едно наесен.

Изучи се Радев в политическите трикове.

Самочувствието няма нищо общо с височината на позицията, то има общо с това, колко си бил обичан в детството, колко обиди си понесъл, докъде си стигнал, бягайки от миналото, на колко необичайно и различно място си поставен, колко мъдрост е изработена в теб, която е обратно пропорционална на въздуха, който дава обем при надуването.

Хората около нас се променят съобразно стълбите, по които се изкачват или слизат.

Слизането калява характера. Изкачването може да те направи лек, въздушен, шампанизиран, забравил мозъка си някъде, самочувствен…

Хубавото на живота е, че където и да се изкачиш, после ще трябва да слезеш. А слизането много често е по-трудно от изкачването.

Стълбището на моделирането на човека не е като обикновено стълбище.

Слизането изисква по-голямо усилие, хората, които са се подмазвали, са изчезнали, няма кой да ти донесе кафе, телефонът не звъни, даже поглеждаш да не би да му е паднала батерията, мислите постепенно се връщат в главата с изчезване на митологията на публичното тяло, някак реалността те смазва по ниските етажи на живота, изведнъж ставаш като “другите”…

А си бил единствен по рода си.

Ех, за малко, но… Тогава “малкото” изглеждаше безкрайно…

от фейсбук профила на Калина Андролова

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts