| | | | |

Журналист избухна: И Рашков ще е необходим за едно такова правителство, за да арестува хората, които ще излязат по площадите, защото ще….

Росен Желязков нямал против Асен Василев да поеме отново финансите на държавата. Според него трябвало да се носи отговорност за състоянието им, до което са доведени през последните две години, под управлението на същия Василев.

Интересен подход, който не вирее в частния бизнес, например.

Досега не съм чул някой да е оставил некадърен счетоводител на фирмата си, за да може да носи отговорност за грешките си.

Още по-интересното е, че в случая с Василев, той не вижда грешки в бюджетите си.

Може би и Рашков ще ни предложат за вътрешен министър, за да поеме отговорност за грешките му, които бяха отразени и в доклад на САЩ.

Случва се да стават незаконни арести на опозиционни лидери. Знаете ли в колко бананови републики стават такива грешки? И Путин допуска такива грешки.

Важното е да се поема отговорност, като дадем възможност на сгрешилите отново да грешат.

Рашков ще е необходим за едно такова правителство, което ще е сглобено от две формации, които четат един бюджет, но по коренно различен начин.

Защо ще е необходим?

За евентуални арести на хората, които ще излязат по площадите, защото ще прочетат бюджета на Василев по джобовете си. Те вече го четат.

от фейсбук профила на Ивелин Николов, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts