| | | | |

Ганьовеца не е само с дисагите, Ганьовеца е също с раничка IT, важно е да се покаже на някой протест срещу нещо, важно е да си в “move-a”, абе важно е да си умен и красив…

ПРОВОКАЦИЯТА “ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ”

Кандидатурата на Васил Терзиев е повече от неуместна, това си е чиста провокация. Но умните и красивите, с биричка в ръка или на тротинетка с протрити дънки и Стефан Вълдобрев в ушите, не си дават сметка за това.

Важно е да сме в “тренда”, важно е да висим по хамаците в Борисовата градина и да бъдем “zen”…

С книжка на Чомски в задния джоб, с шапка на убиеца “Че Гевара”, с тениска “Antifa”, важно е да кършим снага в Маймунарника, но това че са абсолютни “галфони” и абсолютни “дебили”, неразбиращи всъщност какво се случва на международната “шахматна дъска” на геополитиката, няма значение.

Те са новото, игнорирайки историческите факти, важно е да са в “тренда”, да ходят на Корал с навити крачоли и да са модерни.

Ганьовеца не е само с дисагите, Ганьовеца е също с раничка IT, важно е да си прибира наемите от панелките в София и да се покаже на някой протест срещу нещо, важно е да си в “move-a”, абе важно е да си умен и красив…

А че си “овца”, това е незначителен детайл от жалката ни нова история.

от фейсбук профила на Георги Тутанов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts