| | | | |

Евродепутат от ГЕРБ изригна: Васил Терзиев да е спокоен, вече я няма ДС на баща му, дядо му и чичо му и няма кой да секвестира милионите му!

Кандидатът за кмет Васил Терзиев много бързо се зарази от безграничната наглост на Промяната и започна да я демонстрира публично!

Омръзнало му било от машинациите и от опитите да му отнемат бъдещето!

Боже, колко наглост има по тоя свят, боже!

Този Васил Терзиев, на когото баща му, дядо му, чичо му, всички от мракобесната ДС, която разплака десетки хиляди, ДС, която съсипа живота на десетки хиляди българи, ДС която унижи и разби живота на стотици хиляди етнически турци като им смени имената насилствено и ги прогони от родината им, се оплаква от машинации и се е загрижил да не откраднат бъдещето му!

Той може да е спокоен, защото вече я няма ДС на баща му, дядо му и чичо му и няма кой да му национализира милионите, първите вероятно от едни куфарчета.

Така са правили едно време – шумкарите, какъвто е бил дядо му Васил Терзиев, насилствено отнемали парите, фабриките, фирмите на богатите, заможни българи.

Сега да е спокоен, няма я дядовата му ДС и няма кой да секвестира милионите му!

На нас повече ни омръзна, много повече, г-н Терзиев, от машинациите на ДС-котилото, от което не може да се откопчим повече от 30 год. и което ни тормозеше в миналото и в никакъв случай не желая повече това котило да се разпорежда с бъдещето ми!

Вие сте подсигурени за бъдещето си, г-н Терзиев и никой не може да ви го открадне, най-вече финансовото ви бъдеще.

Но оставете хората сами да си определят своето бъдеще без сянката, без отпечатъка и без продължението на ДС!

И не вие ни надценихте, а самия вие се надценихте!

И силно се надявам софиянци да ви откажат, един път и завинаги от политиката!

от фейсбук профила на Асим Адемов, евродепутат

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts