| | | |

„Продължаваме промяната“ издига Искрен Арабаджиев за кмет на Ловеч

Народният представител в 47, 48 и 49 Народно събрание Искрен Арабаджиев е кандидатът за кмет на община Ловеч от Продължаваме промяната.

Днес общинската структура на ПП представи пред медии кандидатурата му, която е и първата официално обявена за община Ловеч.

По време на пресконференцията кандидатът за кмет посочи основните приоритети за града, по които ще работи, за да върне доверието на своите съграждани както в местната власт, така и в това, че градът се движи в правилна посока.

Искрен Арабаджиев споделя, че залага на енергия, опит и необремененост от местни зависимости, които ще му помогнат да постигне прозрачност в работата на администрацията, като основната му цел е тя да работи проактивно, бързо и ефективно.

Освен това сред важните задачи, които си поставя, е значително да подобри комуникацията с гражданите и да поддържа активна връзка с тях.

Той посочи, че ще работи активно за благоустройството на кварталите, добро планиране на ремонтите в тях, както и ефективен контрол на дейностите. Сред важните задачи са и привличане на инвеститори, които да създадат конкурентна работна среда.

„Време е Ловеч да е променен град. Време е градът да има кмет ловчалия.“, споделя Арабаджиев и допълва, че е време да се обърнат негативните тенденции, заради които населението на града се топи.

„Време е да активираме потенциала на града и да създадем среда и условия за задържането и връщането на повече млади хора.

Време е да накараме ловчалии да не се страхуват да мечтаят и да знаят, че могат да реализират мечтите си в града,” казва още той.

Подготовката по сформиране на екип от заместник-кметове и общински съветници е в ход.

В следващите седмици Искрен Арабаджиев и екипът му планират срещи с граждани, по време на които да споделят визията си за развитие на града, както и да чуят кои са основните проблеми и приоритети за жителите на Ловеч, за да потърсят заедно работещите решения за тях.

Източник Новини.бг

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts