| | | |

Миролюба Бенатова пак ще върти геврека, с Генка Шикерова останаха без работа

Предаването “Въпросите”, което се излъчваше всеки следобед по ТВ 1, излиза в “дълга ваканция” поради липса на финансиране.

Това обявиха от екипа на предаването.

То се излъчваше в продължение на три години, като всяка вечер водещите се сменяха.

В екипа участваха журналистите Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други.

Продуцент е Люба Ризова, която дълги години беше директор “Новини и актуални предавания” в Би Ти Ви.

“Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на “Въпросите”! Благодаря и на всички видими и невидими помощници, това предаване да го има!

Благодаря на зрителите за даренията! Продукцията излиза в дълга ваканция! Търсим финансиране!”, написа във фейсбук Румен Ковачев, собственик на ТВ 1.

В самото предаване “Въпросите” от 25 юли, в което екипът обяви, че спира работа, Ризова заяви, че е трябва да се “допитаме до звездоброец” дали предаването ще се излъчва и след лятната ваканция.

“Той трябва да отговори дали ще намерим финансиране.

Досега имахме договор с ТВ 1, за съжаление в последния месец “Булсатком” е прекратил договора си с ТВ 1, ерго няма финансиране и ТВ1 трябва да прекрати договора си с нас.

Веднага трябва да кажа, че това е най-чистата форма да си има едно предаване договор с телевизията и да може както пише в нашия договор, контрагентът няма право на никакво вмешателство”, обяви Ризова, която говори в присъствието на другите водещи.

“Благодарим много на зрителите, които са давали пари”, обяви Ризова и призова да не се губи надежда.

“Независимата журналистика може да се издържа само от безкористни дарители, рекламодатели и спонсори.

Бюджетът на предаването за месец е равно на излъчването на една минута рекламно време в голяма телевизия”, каза още Ризова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts